Share
Tweet
Share
Send to friend

Još nije kasno za diplomu iz područja IT-ja

Prema nekim procjenama u Europi će do 2015. godine nedostajati čak 900.000 IT stručnjaka, što je gotovo broj stanovnika Zagreba!

Još nije kasno za diplomu iz područja IT-ja

Brojne edukativne usluge također su već odavno prepoznale važnost IT-ja, stoga nude edukaciju iz područja računalnih znanosti u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu.

Poslovna akademija u Kopenhagenu nudi studij za programere u trajanju 2,5 godine (5 semestara), a nastava se održava na engleskom jeziku. Školovanje je besplatno - građani Europske unije oslobođeni su troškova školarine, dok bogata ponuda studentskih poslova omogućava financiranje smještaja i drugih troškova.

Pučko otvoreno učilište polaznicima nudi C++ program  u trajanju od 40 sati. Polaznici će se upoznati s osnovama programiranja u C++, moći će izraditi jednostavne konzolne aplikacije, aplikacije za Windowse u Visual Studio te usvojiti ideje objektnog programiranja potrebne za rad sa sličnim jezicima ili izradu Android aplikacija.

Otvoreno učilište Algebra u svojoj bogatoj ponudi izdvaja .NET 3.5 web developer akademiju te tečaj za programera internet aplikacija koje je uz programera jedno od najtraženijih IT zanimanja. Edukacija traje 2,5 mjeseca, a uvjerenje o usavršavanju evidentira se u radnoj knjižici.

Za one koji nemaju previše slobodnog vremena, ali žele nadograditi svoje znanje, Cognita nudi online tečaj za MS Access - aplikaciju za rad s bazama podataka te online tečaj Optimizacija internet tražilica (SEO) namijenjen osobama koje se bave razvojem i dizajnom internetskih stranica.

Sve detalje ponuda te ostatak ponude pogledajte na http://www.educentar.net/

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.