Share
Tweet
Share
Send to friend

Građani biraju dobitnika Volonterskog Oskara

Volonterski centar Zagreb provodi natječaj za Volonterskog Oskara, zagrebačku nagradu za volontera/ku godine.

Građani biraju dobitnika Volonterskog Oskara

Natječaj se provodi u dva kruga - u prvom je stručno povjerenstvo u sastavu: Nikolina Piršljin, prošlogodišnja dobitnica Volonterskog Oskara, Josipa Mihić, predstavnica organizatora natječaja, članica Upravnog odbora Volonterskog centra Zagreb, Mateja Petrić, predstavnica Grada Zagreba, Ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Violeta Vidaček-Hainš, predstavnica organizatora volontiranja, Fakultet organizacije i informatike i Danijela Trbović, predstavnica medija, novinarka HRT-a, među svim prijavljenima odabralo 3 najbolja kandidata čime je otvoren drugi krug natječaja u kojemu će građani odabrati kandidata za kojeg smatraju da zaslužuje ovu nagradu.

Kandidati koji su ušli u drugi krug natječaja su sljedeći:

  • Mile Mrvalj (1959.), volonter udruge Ulični suputnik
  • Maša Vikić-Topić (1986.), volonterka Dječjeg doma Zagreb
  • Adrijana Žilić Micevski (1982.), volonterka Udruge za podršku žrtvama i svjedocima

Ovim putem pozivamo sve građane da na internetskoj stranici www.vcz.hr/oskar pročitaju priče troje kandidata te glasaju do 25. veljače 2014. za kandidata po svojem izboru, bilo elektronskim putem na internetskoj stranici VCZ-a, u uredu VCZ-a putem glasačkih listića ili slanjem svojih glasova poštom na adresu Volonterskog centra Zagreb, Ilica 29. Da bi bila valjana, pošiljka treba sadržavati Ime i prezime, OIB i potpis osobe koja glasuje, te ime i prezime kandidata kojemu se daje glas.

Volonterski Oskar je godišnja nagrada za volontera/ku godine koja se dodjeljuje za individualni volonterski doprinos na području Grada Zagreba

Provedba natječaja za dodjelu nagrade Volonterski Oskar provodi se u suradnji s Gradom Zagrebom, Uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.