Share
Tweet
Share
Send to friend

Udruga U4 HR je počela sa radom – Prvi sastanak Udruge U4 HR

6.2. održan je prvi sastanak Udruge U4 HR. Predavanje, upoznavanje i mini radionica bili su iznad očekivanja. Skupilo se 40-ak članova.

Među članovima je bilo vrhunskih Hr stručnjaka, mladih Hr-ovaca te studenata, odnosno vrlo vjerojatno budućih HR-ovaca. Atmosfera je bila vesela, radišna, pozitivna i jako entuzijastična!

Tema prvog sastanka je bila upoznavanje te razmjena želja i očekivanja polaznika. Na temelju tih informacija, Udruga planira početi sa aktivnim radom i predavanjima. Plan je da se jednom mjesečno održi predavanje na neku od tema koje su članovi sami odabrali. Za one koju su zainteresirani, možete pratiti kalendar događanja te tako biti u toku sa aktualnostima.

Dragi članovi Udruge,

Za početak vam svima veliko hvala na aktivnom sudjelovanju na našem prvom sastanku. Nakon što su nam se slegnuli prvi dojmovi možemo reći da smo stvarno sretne i zadovoljne i da nam je ovako veliki odaziv i entuzijazam potvrda da je sama ideja oko osnivanja Udruge prava!

Nakon što saberemo sve ideje i očekivanja sa sastanka mi ćemo ih, u obliku plana rada, staviti i na naše web stranice. Iz tog razloga pozivam i sve vas koji se još niste učlanili da to napravite kako bi sudjelovali u provedbi svih lijepih stvari koje su pred namaJ!

Želimo vam dobar radni tjedan!

Predsjedništvo Udruge

„Ništa nije napravljeno dok prethodno netko nije sanjao da treba, netko vjerovao da može, a netko to smatrao nužnošću.“

(Charles Kettering)

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.