Share
Tweet
Share
Send to friend

Fotografija koja govori više od tisuću riječi...

Jedna od stotinu najboljih novinskih fotografija u 2013. godini na natječaju Zbora fotoreportera Hrvatske i Hrvatskog novinarskog društva je upravo ova fotografija fotoreportera Glasa Slavonije Josipa Šerija.

Fotoreporter Glasa Slavonije Josip Šeri rekao je da je fotografija snimljena za vrijeme otvaranja Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri u centru Osijeka, u kolovozu prošle godine. "Jednostavno je uhvaćen trenutak u vremenu", objasnio je fotoreporter Šeri.

Sve je snimljeno nakon što su novinari otišli sa samog događaja, a ministar je tada bio i nešto opušteniji. Fotografija je dobila brojne pohvale i komentare da je riječ o pravoj hrvatskoj stvarnosti, piše Glas Slavonije. Svjestan je toga i Šeri, koji kaže da mu je čast biti među stotinu najboljih, što će mu svakako biti daljnji motiv za još bolji rad. “Meni je važno da struka prepozna vrijednost, a osobno mogu reći da ovaj posao iziskuje mnoga izbivanja od kuće, puno zapažanja i, prije svega, taj posao treba voljeti”, rekao je Šeri za Glas Slavonije.

Njegova će fotografija, zajedno s preostalih 99 najboljih, biti dio putujuće izložbe po gradovima Hrvatske.

Izvor i fotografija: Dnevnik.hr 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.