Share
Tweet
Share
Send to friend

Adecco inicijativa za smanjenje nezaposlenosti mladih

Adecco Grupa krenula je u akciju protiv nezaposlenosti mladih pokretanjem drugog izdanja Adeccova programa - Way to Work TM.

Adecco inicijativa za smanjenje nezaposlenosti mladih

Dana 30. travnja oko 10 000 Adeccovih radnika u preko 50 zemalja, zajedno s predsjednikom Uprave Grupe Patrickom De Maeseneireom i timom visokih menadžera, sudjelovalo je u akciji na ulicama, posjetili su škole i fakultete. Adeccovi timovi održali su besplatne radionice i dane otvorenih vrata s ukupno oko 800 inicijativa, pružajući savjete razvoju karijere za preko 600 000 osoba u potrazi za poslom diljem svijeta.

Adecco je odlučio poduzeti korake i pomoći u savladavanju ovog začaranog kruga osiguravanjem puta, izobrazbe i pružanjem mogućnosti za rad koje mladima daju priliku da počnu graditi relevantno radno iskustvo. U okviru inicijative - Adecco Experience - do 31. svibnja osobe koje traže posao mogu posjetiti internetsku stranicu www.adeccowaytowork.com i prijaviti se na jednomjesečne poslove dostupne kod glavnih Adeccovih Klijenata u zemljama svog prebivališta. 

U Hrvatskoj, kandidati se mogu prijaviti za radno mjesto "Junior Developer" - tvrtka BISONDE d.o.o.

Da bi se prijavili, kandidati trebaju učitati video snimku u trajanju od 30 sekundi kojom će Adeccu predstaviti svoj glavni talent. Prijave i video snimke bit će proslijeđene Adeccovim stručnjacima za ljudske resurse radi postupka konačnog odabira. Uspješni kandidati stupit će na svoja radna mjesta tijekom mjeseca srpnja. Adecco će mladima osigurati plaće i pobrinuti se da ih iskustvo obogati i da ono bude vrijedno u daljnjem razvoju njihove karijere. 

Tijekom procesa sudionici također mogu odlučiti da se prijave na jedinstvenu mogućnost - mjesto predsjednika Uprave društva Adecco (Adecco Group) u trajanju od mjesec dana, koji će biti izravno odgovoran predsjedniku Grupe Patricku De Maeseniereu. Jednom kandidatu na svijetu pružit će se jedinstvena životna prilika da dokaže svoje vještine, znanja i talent na vrlo izazovnoj poziciji. 

Pozicija nije namijenjena studentima, svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web stranice: https://www.adeccowaytowork.com/en/the-adecco-experience

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.