Share
Tweet
Share
Send to friend

Putuj svijetom i budi plaćen za to!

U prošlom životu bio si Marko Polo? Obožavaš izrađivati reportaže i dokumentirati putovanja? Engleski imaš u malom prstu? Ovo je oglas za tebe!

Putuj svijetom i budi plaćen za to!

SWISS Explorer ima primamljiv zadatak: šest mjeseci putovati svijetom, posjećivati brojne gradove te upoznavati različite kulture i njihovu gastronomiju. U sklopu toga mora testirati usluge i sasvjete vezane uz putovanja, koje najpoznatija švicarska aviokompanija već ima na svojoj intenetskoj stranici. O svojim će doživljajima naravno i pisati, a fotografije i video materijale koje napravi dijeliti putem društvenih mreža. Ne zvuči loše, zar ne? 

Da ne bude zabune, i za 'posao iz snova' potrebne su određene vještine. Idealan kandidat je vedra i zabavna osoba koja odlično poznaje engleski jezik, voli fotografirati, zna izrađivati video materijale....i ne boji se letenja avionom. :) 

Stoga, ako volite putovati i pisati, svoje doživljaje znate lijepo i kreativno prezentirati, imate oko za dobru fotografiju, a snimateljske vještine nisu vam nepoznanica, što čekate?

Prijavite se na www.theswissexplorer.com i krenite na put! 

Prijave traju do 28. svibnja. 

Sretno! :) 


Klikni na Pomoć za područja pogođena poplavom: Sva tri telekoma u Hrvatskoj odlučili su se odreći svih prihoda od poziva na humanitarni broj telefona 060 9011 (6,25 kn, PDV uključen). Vlada RH odrekla se PDV-a na donacije putem telefonskih poziva.

Za pomoć životinjama javite se na sljedeće kontakte.


 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.