Share
Tweet
Share
Send to friend

Otvoren Istrian Tourism Competition - natjecanje u rješavanju slučajeva iz područja turizma

Svečano otvorenje natjecanja Istrian Tourism Competition-a (ITC) u organizaciji START-UP udruge održano je u dvorani ''Istra'' Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u Puli.

Otvoren Istrian Tourism Competition - natjecanje u rješavanju slučajeva iz područja turizma

Natječaj je bio otvoren do 03.06., a prijavilo se preko 50 sudionika koji će osim natjecanja u poslovnim slučajevima biti u prilici i odslušati predavanja eminentnih predavača iz područja turizma te posjetiti turističke zajednice i općine.

Na početku su nazočne pozdravili voditelji projekta Amel Hadžipašić i Filip Šetić, izvršna koordinatorica Ureda Uprave Dijana Kofler, dekanica FET-a „Dr. Mijo Mirković“ Danijela Križman Pavlović te Jelena Latin iz IRTA-e d.o.o. Također, na otvorenju su prisustvovali Cinzia Zubin, voditeljica Ureda HBOR-a i prodekan FET-a „Dr. Mijo Mirković“  Robert Zenzerović. Potom je Dijana Kofler predstavila poslovni slučaj od Uniline-a „Poboljšanje on-line prodaje apartmana i vila u ponudi Uniline d.o.o.“, a Jelena Latin od IRTA-e „Online prezentacija, promidžba i prodaja usluga u destinaciji“.

"Izuzetno mi je drago biti ovdje sa mladim i obrazovanim ljudima željnih novih znanja. Veseli me i uspjeh Start-up udruge koja je i ove godine sa ITC projektom uspjela okupiti veliki broj zainteresiranih što je svakako potvrda  njihovog kvalitetnog rada. Mi u Uniline-u, od samog početka puno polažemo na stručnost kadrova kroz sustavni rad i edukaciju u svim segmentima i u konstantnoj smo potrazi za mladim i obrazovanim ljudima, koji žele raditi na sebi i profesionalno se razvijati. Kroz case study koji smo pripremili, želimo vidjeti što znate i možete jer upravo netko od vas uskoro može postati član Uniline tima. Želim vam puno uspjeha u radu na case-study-ju i nestrpljivo očekujem prezentacije gotovih projekata." izjavila je Dijana Kofler, izvršna koordinatorica Ureda Uprave Uniline d.o.o.

Udruga START-UP osnovana je 30.11.2010. godine u Puli, s ciljem promicanja i unapređivanja poduzetništva te zapošljavanja mladih osoba. Trenutno ima 54 člana. Udruga je realizirala 10-ak projekata u kojima je sudjelovalo 300-ak osoba. Od realiziranih projekata vrijedi izdvojiti Regional Case Study, Start Me Up, Istrian Business Networking, Generaciju Y na kojima je udruga surađivala sa brojnim poduzećima, tijelima lokalne, regionalne i državne vlasti, potpornim institucijama poslovanja, obrazovnim institucijama te udrugama.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.