Share
Tweet
Share
Send to friend

Studenti novinarstva iz Sarajeva, Zagreba i Beograda mogu volontirati na ‘balkanskom CNN-u’

Prva regionalna 24-satna news televizija N1, nastala u suradnji s globalnom TV mrežom CNN, pokreće internship program s ciljem da talentiranim studentima iz regije pruži mogućnost da svladaju izazove moderne multimedijalne produkcije.

Studenti novinarstva iz Sarajeva, Zagreba i Beograda mogu volontirati na ‘balkanskom CNN-u’

Najbolji studenti fakulteta novinarstva iz Sarajeva, Beograda i Zagreba imat će priliku nekoliko mjeseci provesti u centrima N1 u glavnim gradovima BiH, Srbije i Hrvatske te da radeći s vrhunskim profesionalcima steći praktična znanja o televizijskom i online novinarstvu, prenosi portal DEPO.

Nakon višemjesečnih priprema i tehnološkog uvezivanja centara N1 u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu, emitiranje programa ove televizije počet će u rujnu.

Glavni investitor N1 projekta je United Group, vodeća “pay TV” platforma u jugoistočnoj Europi, koja obuhvaća i Telemach BiH i Telemach Sloveniju, najveće kablovske operatore u BiH i Sloveniji, SBB, najvećeg kablovskog operatora u Srbiji, kao i Total TV, najveću satelitsku platformu u jugoistočnoj Europi.

Vodeći svjetski investicijski fond KKR sa sjedištem u New Yorku preuzeo je United Grupu, što je ocijenjeno najvećom američkom investicijom u jugoistočnoj Europi, priopćeno je iz televizije N1.

Izvor: esava

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.