Share
Tweet
Share
Send to friend

Počinju upisi na "SELECTIO HR Akademiju"

Program usavršavanja iz upravljanja ljudskim resursima kreće 7. studenoga 2014. godine.

Počinju upisi na "SELECTIO HR Akademiju"

Počinje upis 7. generacije polaznika „SELECTIO HR Akademije” pod pokroviteljstvom portala MojPosao i poslovnog tjednika LIDER.

Današnje okruženje tvrtki je dinamično i promjenjivo. Za to su potrebni ljudi koji razumiju poslovanje, svjesni globalnog i lokalnog okruženja te motivirani za postizanje izvrsnosti. Zaposlenici su oni koji postižu ciljeve kompanije i ključni su resurs svake kompanije. Stoga je briga o njima, od samog početka preko regrutiranja i selekcije zaposlenika, razvoja, motiviranja, unaprjeđenja njihovih managerskih i specijalističkih vještina put za uspješno poslovanje kompanije.

Funkcija upravljanja ljudskim resursima zadnjih se godina nudi, proziva i nameće kao važan poslovan partner, a pri tome je uloga upravljanja ljudskim resursima biti ekspert sa specifičnim znanjima te istovremeno i support u provedbi strateških ciljeva.

„SELECTIO HR Akademija“ je intenzivan program stručnog usavršavanja iz upravljanja ljudskim resursima, jedinstven na tržištu i nudi sustavnu, praktičnu i sveobuhvatnu edukaciju. U više od 140 sati programa, kroz 8 tematskih modula nastave, upravljanje ljudskim resursima može se upoznati iz novih poslovnih perspektiva.

U praćenju svjetskih HR trendova i najboljih praksi te aktualnosti hrvatskog tržišta rada, ove godine program je dopunjen novim sadržajima od kojih izdvajamo:

  • Diskriminacija i diversity management
  • Selekcija i zapošljavanje osoba s invaliditetom
  • Korištenje socijalnih mreža i branding
  • Mobile recruiting and social platforms

Uspješnost specijaliste ili rukovoditelja ljudskih resursa velikim dijelom ovisi i o osobnoj zrelosti i razvijenim vještinama komunikacije stoga je dio programa usmjeren na osobni razvoj polaznika, na osvještavanje vlastitih kapaciteta i prostora za razvoj.

Polaznici programa će steći uvid u poslove HR menadžera i sagledati upravljanje ljudskim resursima iz više perspektiva: HR managera, direktora organizacije, line managera, HR business partnera, zaposlenika i kandidata te vanjskog klijenta.

Nastava je temeljena na principima aktivnog sudjelovanja, razmjene iskustava i učenja iz prakse, uz upoznavanje i korištenje različitih alata te podršku mentora.

Program provode iskusni stalni i gostujući predavači iz vodećih kompanija u Hrvatskoj, a obuhvaća relevantne HR teme - od strateškog postavljanje HR funkcije, regrutiranja i selekcije, preko praćenja radne uspješnosti, razvoja zaposlenika, sustava nagrađivanja, financija za nefinancijaše do procesa interne komunikacije te osobnog razvoja HR menadžera, uloga i traženih kompetencija, a sve to uz mnogo primjera, diskusije, grupnog i individualnog rada, te konzultacija s mentorima. Fokus cijelog programa je na praktičnim i primjenjivim znanjima.

Program se može pohađati u cijelosti ili pojednačne module po izboru.

Prijave su otvorene do 31.listopada 2014. godine, a prijavu možete poslati na mail e-adresu edukacije@selectio.hr ili tanja.prekodravac@selectio.hr  te telefonom na broj 01 6065-419.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.