Share
Tweet
Share
Send to friend

Sajam karijera i znanja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

U sklopu 5. regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja, koji se do 22. listopada održavaju na stranici www.dankarijera.com, na tri zagrebačka fakulteta održava se i fizički dio sajma.

Sajam karijera i znanja na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu

Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu danas su se zainteresiranim posjetiteljima predstavili poslodavci koji su u potrazi za zaposlenicima, a održali su i niz zanimljivih predavanja o radu u svojim poduzećima, kao i o selekcijskim postupcima te privlačenju talenata. 

Na kraju dana održana je i radionica na kojoj su posjetitelji saznali kako napisati kvalitetan životopis i molbu te kako se najbolje pripremiti za razgovor za posao. U sklopu radionice održane su i simulacije razgovora za posao

Za sve vas koji ste propustili današnje druženje na Ekonomiji, na fizičkom dijelu sajma možete sudjelovati i u narednim danima te se prijaviti za sudjelovanje u besplatnim radionicama na ovim zagrebačkim fakultetima. Za posjet virtualnom sajmu kliknite na www.dankarijera.com

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.