Share
Tweet
Share
Send to friend

Rimac u 2015. planira udvostručiti broj radnika

Nakon što je tvrtka Rimac Automobili ove godine Hrvatsku po prvi put upisala na svjetsku mapu proizvođača automobila, i to kao jedini domaći proizvođač osobnih automobila u jugoistočnoj Europi, njen osnivač Mate Rimac za iduću godinu u planu ima veliko širenje.

Rimac u 2015. planira udvostručiti broj radnika

Rimac očekuje da će do kraja 2015. povečati proizvodnju Concept Onea na četiri godišnje. Tvrtka već razvija nove modele koji bi se trebali proizvoditi u većim serijama, a Rimac je prethodno govorio da do kraja 2017. želi proizvoditi 200 automobila godišnje.U idućoj godini plan Rimac Automobila je povećati broj zaposlenika s 60 na sto do 150. Uz to, Rimac razmatra mogućnost da do kraja 2015. njegova tvrtka primi još jednu rundu investicije.

Trenutno na portalu MojPosao tvrtka ima natječaj za radno mjesto Junior Mechanical Engineer (m/f) - Sveta Nedjelja

Ove godine je u tvrtka Rimac Automobile sa sjedištem u Svetoj Nedjelji pored Zagreba primila više od sto milijuna kuna investicije od tri ulagača: bivšeg kolumbijskog naftaša Franka Kanayeta Yepesa, hongkonške tvrtke China Dynamics i vlasnika Forbesa preko tvrtke Integrated Asset Management. Ovaj zadnji trenutnu vrijednost Rimčeve tvrtke, koja je osnovana prije svega pet godina, procijenio je na 70 milijuna eura ili više od pola milijarde kuna.

Izvor: Poslovni dnevnik 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.