Share
Tweet
Share
Send to friend

Pogled s vrha: kolika je zapravo vrijednost MBA programa?

Na tribini o praktičnoj vrijednosti MBA programa 16. prosinca 2014. sudjeluju TOP direktori u Hrvatskoj s MBA diplomom.

Pogled s vrha: kolika je zapravo vrijednost MBA programa?

U utorak 16. prosinca u 17 sati održava se u COTRUGLI Business School u Zagrebu tribina «Pogled s vrha: kolika je zapravo vrijednost MBA programa?». Tribina okuplja TOP direktore u Hrvatskoj s MBA diplomom koji će podijeliti iskustva o efektivnom liderstvu, osobnim vrijednostima, iskustvima i lekcijama s Executive MBA programa te savjetima za razvoj karijere.

Uvodno predavanje održat će Lynne Montgomery, potpredsjednica COTRUGLI Business School, na temu «Effective Leadership». Sudionici tribine su direktori poznatih tvrtki iz različitih industrija: Ivica Lončar (Executive Director, Mobis electronic), Zrinka Bokulić (CEO, Laguna Novigrad), Mate Krpan (CEO, Mstart), Gordana Čičak Gregurić (CEO, Optimapharm), Davor Brenko (CEO, Centrus Tim) i Hrvoje Novosel (Management Board Member, CFO, Tehnomobil).

7 razloga za MBA

MBA je katalizator za uspješnu karijeru. Sudionici tribine će prenijeti svoja karijerna iskustva prije i poslije završenog Executive MBA programa, a u nastavku su navedni rezultati istraživanja o benefitima pohađanja programa koje COTRUGLI Business School sustavno provodi među svojim alumnijima:

  • NAPREDOVANJE U KARIJERI: 90 posto diplomiranih MBA managera pripisuju razlog njihovog napretka u karijeri upravo MBA programu.
  • NETWORKING: trajni kontakti i vrijedna poznanstva s liderima i top managerima, tj. 'decision-makerima' iz čitave regije.
  • POSLOVNO ZNANJE: stjecanje poslovnih, analitičkih, poduzetničkih i liderskih vještina vodi do toga da 10 posto polaznika po završetku programa pokreću vlastiti posao.
  • VEĆA PLAĆA: prema istraživanju servisa Mojplaca.hr prosječno povećanje plaće nakon završenog MBA programa je 36 posto u odnosu na kolege s BA ili Bsc diplomom. 
  • SAMOPOUZDANJE: 32 posto polaznika COTRUGLI Business School osjeća da im je karijerni napredak usko vezan uz samopouzdanje proizašlo iz MBA iskustva koje otkriva snage polaznika i učvršćuje ih za buduće izazove.
  • KREDIBILITET: akreditirana MBA diploma ulijeva povjerenje u Vašu prosudbu prilikom donošenja odluka i provođenja poslovnih znanja, prakse i izvrsnosti.
  • ISPLATIVA INVESTICIJA: investiranje u sebe i znanje donosi komparativne prednosti koje omogućuju bolju poziciju na tržištu rada i stavljaju Vas u bolju pregovaračku poziciju za veću plaću i bolje uvjete.

Kotizacija za tribinu se ne naplaćuje, a mjesto je potrebno rezervirati do 15. 12. 2014. putem online aplikacije. Za više informacija javite se na tanja.cerinski@cotrugli.eu ili +385 (98) 23 55 35 te +385 (1) 37 06 266. 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.