Share
Tweet
Share
Send to friend

U4HR organizira Live stream predavanje

Koja je razlika između Centara za procjenu i Centara za razvoj? Kako koristiti koji?

U4HR organizira Live stream predavanje

Udruga U4HR održava Live stream predavanje na temu: Sve što želite znati o Assessment i Development centrima.  

Koja je razlika između Centara za procjenu (Assessment centar) i Centara za razvoj (Development centar) i kako koristiti koji? Kako složiti dobar Development centar, kako napraviti pripremu, koga pozvati, kako educirati promatrače, što procjenjivati i kako dati povratnu informaciju polaznicima?

Na sva ova i još mnoga druga pitanja odgovor možete dobiti na našem predavanju 19. studenog 2014. u 17:00 sati od strane SHL licenciranog voditelja  Assessment i Development Centra - Jasne Rilovic, HR konzultantice i članice predsjedništva Udruge.

Prijave su preko linka; http://www.u4hr.hr/dogadjaj/12/

*Udruga U4HR  je osnovana u cilju razvoja i promicanja interdisciplinarnosti, kvalitete, kreativnosti i cjelokupnog razvoja ljudskih potencijala. Cilj je također učiti iz različitosti i najboljih svjetskih praksi pri tome uvijek brinući o dobrobiti pojedinca i organizacije bez obzira na područje djelatnosti. Udruga u brojkama: 176 registrirana člana; 220 članova na Facebooku i 324 na LinkedIN-u, prosječno 40 posjetitelja predavanja i radionica.

 

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.