Share
Tweet
Share
Send to friend

TEDxMaksmir Salon na temu Coaching

Ulaz je besplatan, ali se trebate registrirati za dolazak putem Entrio sistema.

TEDxSaloni su mali tjedni ili mjesečni događaji koji TEDx zajednicu održavaju aktivnom između redovnih TEDx događaja. To je jedinstvena vrsta okupljanja koja osim izlaganja govornika uživo ili gledanja određenih TED Talks videa na određenu temu omogućuje razgovor govornika s publikom o pitanjima od interesa za lokalnu zajednicu.

Cilj organizacije TEDxMaksimirSalona u Zagrebu je potaknuti lokalnu zajednicu na razgovor (ne raspravu) o pojedinim temama s namjerom da se postigne bolja informiranost i po mogućnosti zaključe bolja rješenja za određene probleme. Tako na svoje događaje pozivamo stručnjake i sve zainteresirane strane kojima cilj ne smije biti neargumentirana rasprava nego konstruktivan uvažavajući razgovor s ciljem postizanja zajedničkog rješenja.

Najavljujem najnoviji TEDxMaksmir Salon, na temu Coaching, 25.11.2014. u 18h!

Na stranicama Hrvatske udruge za coaching definirano je da je coaching skup specifičnih metoda, usmjerenih na razvoj pojedinaca i timova. Kako to izgleda u praksi te kako vam coaching može pomoći da savladate naoko jednostavne probleme i postanete bolji u onome što radite pokazat će govornici i gosti našeg događaja na temu coachinga. Svakodnevica je često puna raznoraznih zapleta koji zahtjevaju našu virtuoznost u rješavanju nastalih problema. Ponekad te probleme ne znamo riješiti sami i potrebno nam je vođenje. Bilo profesionalno ili osobno, coachevi su tu da vam demonstriraju nekoliko primjera kako i kada koristiti coaching u svakodnevnom životu.

Na ovom TEDxMaksmir Salonu sudjeluju: Tatjana Divjak, Adrijana Strnad, Dragan Knežević, Jasmina Bjelica, Goran Jamičić, Hrvatsku udrugu za coaching predstavlja Mirela Španjol Marković, a kurator salona je Elena Cvjetković.

Salon se održava u dvorani Tribine grada Zagreba, Kaptol 9. Ulaz je besplatan, ali se trebate registrirati za dolazak putem Entrio sistema. Postanite dijelom TEDxMaksimir zajednice - vidimo se!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.