Share
Tweet
Share
Send to friend

"Za grad" vas poziva na radionicu "Osvoji poslodavca"

Riječ je o seriji edukativnih radionica otvorenih za sve zainteresirane.

"Za grad" vas poziva na radionicu "Osvoji poslodavca"

Sljedećih nekoliko mjeseci moći ćete sudjelovatu u novom projektu Akademija ZA GRAD. Riječ je o seriji edukativnih radionica otvorenih za sve zainteresirane, s ciljem podizanja svijesti o mogućnosti i nužnosti djelovanja u lokalnoj zajednici te povezivanja sa sugrađanima kao jednog od preduvjeta za uspješnost djelovanja.

Prva u nizu radionica, “Osvoji poslodavca”, bit će održana u subotu, 22. 11. od 10-13h u Jurkovićevoj 17

Polaznici radionice naučit će kako pretraživati oglase za posao i na što pritom obratiti pažnju, kako pristupiti pisanju životopisa i molbi za posao, kako se ponašati na razgovoru za posao, koji su aktualni poticaji za zapošljavanje te druge trikove i korisne detalje. Za upad na radionicu polaznici moraju napisati životopis i molbu za posao koji bi željeli i poslati do petka, 21. 11. na info@za-grad.com. Na samoj radionici dobit će stručnu procjenu priloženog i savjetovanje.

Osim savjetovanja i vježbi u traženju posla polaznici će imati mogućnost besplatno se odjenuti za razgovor za posao u okviru Društvenog dućana - nenovčane razmjene rabljenih stvari i odjeće. Kako bi povećali ponudu DD-a, tijekom tjedna ćemo skupljati rabljenu odjeću svečanijeg i formalnijeg karaktera, pogodnu za intervjue. Odjeću primamo od ponedjeljka do petka, između 15-18h u Jurkovićevoj 17.

Polaznici radionice, kao i svi ostali, mogu se prijaviti i na naš natječaj za koordinatora/icu prikupljanja sredstava, tzv. fundraising managera, u skladu s vlastitim interesima i uvjetima natječaja koji je otvoren do 8. 12. 2014. Više informacija potražite na linku.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.