Share
Tweet
Share
Send to friend

U4HR: U novu godinu s novim aktivnostima

Već od siječnja čekaju vas brojne radionice, edukacije i konferencija.

U4HR: U novu godinu s novim aktivnostima

Udruga U4HR za siječanj je najavila edukaciju na temu Mjerenje učinka edukacije na organizaciju, koja će se održati 29. siječnja.

Svatko tko „drži do sebe“ educira se i nakon završetka formalnog obrazovanja. Intuitivno znamo da nam edukacije/treninzi uglavnom koriste, da iz njih profitiramo. No koliko? Što samo zapravo dobili? Na kojoj razini je edukacija bila učinkovita. I kako drugi puta odabrati ili kreirati edukaciju koja će biti učinkovita na razini i na način na kojoj nam je potrebno?

Odgovori na ova pitanja posebno su važna djelatnicima u ljudskim resursima, zaduženima za obrazovanje, stoga će se sudionici roz edukaciju baviti upravo ovim pitanjima, a u okviru modela četiri nivoa mjerenja Donalda L. Kirkpatricka: reakcije, znanja, ponašanja i rezultati. 

Moderatorica je Jelena Zelenbrz Kvasnička, diplomirani psiholog, trenerica u DOOR Training & Consulting Hrvatska.

U siječnju nemojte propustiti ni Junior club radionicu, a u travnju vas očekuje konferencija Mogućnosti HR struke u razvoju hrvatskog gospodarstva i društva uopće.

Više o aktivnostima možete saznati na službenoj stranici Udruge U4HR

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.