Share
Tweet
Share
Send to friend

Koji su HR projekti obilježili 2014. godinu?

Predstavite projekt koji je obilježio vašu poslovnu godinu – prijavite se za nagradu Najbolja HR praksa 2014.!

Tvrtke koje ulažu u razvoj ljudskih potencijala znaju da je potrebno mnogo vremena, truda i inovativnosti kako bi se kultura kompanije poboljšala ili iz temelja promijenila na bolje.

Razvoj sustava nagrađivanja i motivacije zaposlenika, stvaranje dodane vrijednosti u organizaciji kroz kvalitetniju suradnju Uprave i zaposlenika, prepoznavanje mladih talenata i njihova priprema za preuzimanje menadžerskih pozicija - sve su to dragocjeni primjeri koji pokazuju važnost uloge HR-a u rastu i razvoju poduzeća te njegovoj tržišnoj poziciji, neovisno o djelatnosti kojom se bavi. 

Portal MojPosao poziva vas da sudjelujete u izboru Najbolje HR prakse te stručnoj javnosti i kolegama s ponosom predstavite projekt koji je obilježio vašu poslovnu godinu!

U Najbolje HR prakse spadaju projekti koji su omogućili trajnu promjenu kulture kompanije, podizanje morala i angažiranost zaposlenika i/ili značajan doprinos poslovnom uspjehu tvrtke. 

Stručna komisija analizira i ocjenjuje projekte na temelju jasno postavljenih kriterija, a one prakse koje osvoje najveći broj bodova nagrađuju se na svečanoj dodjeli u skopu konferencije HR Days u Zadru 19. i 20. ožujka.

Svoje HR prakse možete prijaviti do 15. veljače putem linka za prijavu: 

Sve dodatne informacije o projektu i dosadašnjim nagrađenim HR praksama možete pročitati u detaljima o projektu.

Pogledajte kako je izgledala dodjela nagrada Najbolje HR prakse 2013. i prezentacije dobitnika (skraćene i prilagođene verzije prijava iz obrasca).

Za sve dodatne informacije javite nam se na HRnagrada@moj-posao.net ili telefonski na broj 01 6065 2430.

 

Veselimo se vašim prijavama! 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.