Share
Tweet
Share
Send to friend

Tvrtka i HR: Odnos na 'ti' ili 'Vi'

Upravlja li Vaša tvrtka uspješno ljudskim potencijalima odnosno, upravlja li HR uspješno Vašom tvrtkom?

Tvrtka i HR: Odnos na 'ti' ili 'Vi'

Važnost HR odjela unutar organizacija sve je više prepoznatljiva, iako još uvijek postoje poduzeća u kojima uloga HR-a nije jasno definirana ili HR stručnjaci nemaju slobodu provoditi strukturne reforme koje će dovesti do bolje organizacijske klime i produktivnosti zaposlenika. 

Kakva je situacija kod vas? 

Koja je najzahtjevnija HR aktivnost koju ste proveli vi ili organizacija u kojoj radite? Je li vaš najveći izazov povećati produktivnost zaposlenika ili njihova prilagodba novom poslovanju, zadržavanje talenata ili razvoj vodstva? 

Jeste li se ikada pitali što o učinkovitosti HR odjela u kojem radite misle vaši kolege iz drugih odjela? I što o radu vašeg odjela misli menadžment? 

Pozivamo vas da izdvojite 10 minuta za rješavanje anonimnog upitnika na temu "Razvijenost HR funkcije i njen učinak u organizacijama u Hrvatskoj" i na taj način doprinesite sagledavanju šire slike HR-a te izazova s kojima se u Hrvatskoj susreće. 

Unaprijed vam zahvaljujemo na sudjelovanju! 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.