Share
Tweet
Share
Send to friend

Rad u prodaji idealan za početak karijere!

Potražnja za djelatnicima u prodaji je visoka, no tražitelji posla često izbjegavaju takav posao što iz zablude, što iz straha.

Rad u prodaji idealan za početak karijere!

Potražnja za djelatnicima u prodaji je visoka, no tražitelji posla često izbjegavaju takav posao što iz zablude, što iz straha. No, iz poslova u području prodaje možete puno toga naučiti, prenosi Women in adria. 

Naučit će vas ‘preskakati’ prepreke

Prodaja će vas naučiti što je realna situacija na tržištu i kako se nositi s problemima i nepovoljnim okolnostima. Posao u prodaji će vas gotovo stalno držati van zone ugode i pokazat će vam koliko je potrebno truda i upornosti za postizanje rezultata.

Naučit će vas važnosti pozitivnog stava

Slab  karakter i sklonost odustajanju su karakteristike koje nikako nisu poželjne u bilo kojem poslu, a kamoli u prodaji. Upravo posao prodavača izgradit će vam čvrst karakter jer ćete se naučiti nositi s nerazumijevanjem i odbijanjem, dok će vam pozitivan stav pomoći da se održite na površini.

Izgradit će vam samopouzdanje

Bolje ćete razumjeti svoje kvalitete i slabosti na kojima možete poraditi kako biste bili još konkurentniji na tržištu rada. Kako ćete napredovati uvidjet ćete da ste spremni obavljati zadatke usprkos stresu i nelagodi, a to će vam dodatno izgraditi samopouzdanje.

Ako tražite posao u području prodaje, pogledajte trenutno aktivne oglase u kategoriji Prodaja (Trgovina), a ukoliko vam nedostaje određenih prodajnih vještina, uvijek se možete odlučiti na upisivanje neke edukacije iz ponude portala EduCentar

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.