Share
Tweet
Share
Send to friend

Nagradni natječaj: Saznajte sve o mentorstvu i coachingu od Davida Clutterbucka

Zanima vas pojam coachinga, mentorstvo, način na koji drugi svojim stavom, motivacijom mogu utjecati na zaposlenike, njihov rad i želju za radom?

Nagradni natječaj: Saznajte sve o mentorstvu i coachingu od Davida Clutterbucka

Ukoliko se priključite nagradnom natječaju koji smo s zajedno s Europskim savjetom za mentorstvo i coaching organizirali za vas, imat ćete priliku kroz seminare i radionice slušati Davida Clutterbucka, jednog od najutjecajnijih europskih stručnjaka za management i vodeći globalni autoritet u mentorstvu i coachingu.

David provodi kontinuiran program istraživanja o osnovama coachinga, mentorstva i dobre prakse te je redovno tražen govornik na međunarodnim konferencijama.

Uvjeren u snagu dijaloga i dobrobiti kontinuiranog učenja, svoje riječi pretvara u djelo: pa tako za sebe traži barem jedan novi izazov svake godine – u rasponu od padobranstva do stand - up komedije.

Znatiželjni ste i voljeli biste sudjelovati na seminarima i radionicama? Čitajte dalje jer najboljima dijelimo čak 3 pune kotizacije za ovo izvrsno predavanje koje se održava 30. rujna i 1. listopada u Zagrebu.

Tijek i pravila nagradnog natječaja

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.