Share
Tweet
Share
Send to friend

Doživite posebnu jesen s Jeanom Sibeliusom

U suradnji s Veleposlanstvom Finske MojPosao vam predstavlja ”Fall for Sibelius – Jesen sa Sibeliusom” - koji će se održati u Rovinju, Rijeci i Zagrebu.

Doživite posebnu jesen s Jeanom Sibeliusom

Ove godine i u Hrvatskoj se slavi 150. godišnjica rođenja velikog finskog skladatelja Jeana Sibeliusa. Kako bi obilježili ovu posebnu prigodu u Hrvatskoj, Veleposlanstvo Finske, u suradnji s Koncertnom direkcijom Zagreb, HNK Ivan pl. Zajc u Rijeci, Esplanade hotelom, Maistra Grupom te našim drugim važnim partnerima među kojima je i MojPosao, ima čast predstaviti ”Fall for Sibelius – Jesen sa Sibeliusom” - program koncerata i događaja koji će se održati u Rovinju, Rijeci i Zagrebu.  

Sibelius je poznat diljem svijeta po svojih sedam simfonija, a njegova djela i glazba se često izvode i u hrvatskim koncertnim dvoranama. Pa stoga se ne čudi što Sibelius u Zagrebu ima čak i svoju ulicu. Sibeliusov dug život bio je velika avantura a njegova glazba nosi značenje slobode, kreativnosti i inovacije. Finskim tvrtkama inovacija i sloboda su sinonimi za razvoj novih proizvoda i aktivnosti.

Jeste li znali da portalom MojPosao upravlja tvrtka Tau on-line d.o.o. koja je od studenog 2012. godine dio Alma Media grupacije iz Finske?

Sa zadovoljstvom ćemo predstaviti publici u Hrvatskoj neke od najpoznatijih finskih vokalista i glazbenika kao i finski kulinarski doživljaj u elegantnom Esplanade hotelu. Za detaljnije informacije posjetite službenu web stranicu Finske ambasade ili rezervirajte na vrijeme svoje ulaznice

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.