Share
Tweet
Share
Send to friend

Dao otkaz kako bi osvojio svjetski rekord za najviše snimljenih selfija u satu

24-godišnji Bhanu Prakash iz Indije odlučio je u potpunosti odustati od posla kada je shvatio kako mu on oduzima dragocjeno vrijeme za fotkanje selfija.

Dao otkaz kako bi osvojio svjetski rekord za najviše snimljenih selfija u satu

Bhanu je studirao farmaciju i radio kao znanstveni novak u bolnici, a sada provodi vrijeme fotografirajući sebe kako bi oborio svjetski rekord za najviše snimljenih selfija u sat vremena, piše cafe.hr. 

Rekord trenutno drži Američki nogometni igrač Patrick Peterson, kojemu je pošlo za rukom opaliti 1449 selfija u sat vremena.

Njegova opsenija prema fotkanju dosegnula je novu razinu ove godine u svibnju i već sljedećeg dana Bhanu je fotkao 120 selfija u 3 minute. Do tada je rekord pripadao Dwayneu Johnsonu koji je fotkao 105 selfija u 3 minute. 

Tada se Bhanu javio u Guinness za osporavanje rekorda, a kada je njegov zahtjev prihvaćen sredinom kolovoza, napustio je posao. 

Danas, njegovi dani počinju i završavaju selfijima, a dane provodi držeći telefon u ruci poput kipa satima. Njegova želja nije samo da pobijedi Patricka Petersona, nego je siguran kako će uspjeti opaliti 1800 selfija u satu. Do sada je uspio 1700, ali je siguran u više.

Izvor i fotografija: cafe.hr 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.