Share
Tweet
Share
Send to friend

CEMEX Hrvatska primjer strateškog upravljanja zaposlenicima

U CEMEX-u je ostvarena transparentna povezanost sustava procjene radne uspješnosti sa sustavom nagrađivanja te sa strategijom i razvojem zaposlenika.

CEMEX Hrvatska primjer strateškog upravljanja zaposlenicima

CEMEX Hrvatska još jednom je ponio priznanje za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima, certifikat Poslodavac Partner. CEMEX iz godine u godinu u procesu recertificiranja ostvaruje sve bolje rezultate te je ove godine osvojio izvrsnih 98% mogućih bodova što ga svrstava u sam vrh kompanija u Hrvatskoj po kvaliteti strateškog upravljanja zaposlenicima.

U CEMEX-u je ostvarena transparentna povezanost sustava procjene radne uspješnosti sa sustavom nagrađivanja te sa strategijom i razvojem zaposlenika. Individualni ciljevi radnika proizlaze iz poslovnih ciljeva tvrtke, a razvojni planovi definiraju se na temelju jaza između postojeće i željene razine kompetencija, poslovnih potreba tvrtke i karijernih ciljeva samih zaposlenika.

Predsjednik Uprave CEMEX-a, Trpimir Renić te Direktor ljudskih resursa, Ivan Bartulović, primili su Certifikat od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

Zahvaljujući našem stručnom timu i njihovom predanom radu te našem poimanju ljudi kao najvažnijeg resursa koje kompanija može imati, CEMEX je iz godine u godinu prepoznat kao poželjan poslodavac. Sretan sam što je naš trud uložen u ostvarivanje izvrsnih radnih uvjeta prepoznat i ove godine te nagrađen ovim važnim certifikatom. On nam je svake godine iznova poticaj da nastavimo s ulaganjem u naš najvrjedniji kapital – naše ljude“, rekao je ovom prigodom predsjednik Uprave CEMEX Hrvatska Trpimir Renić.

 „Kad smo prije devet godina primili prvi certifikat Poslodavac Partner, bili smo u samom začetku stvaranja strateškog pristupa ljudskim resursima u našoj tvrtki. Učili smo i trudili se stvoriti standard upravljanja surađujući s kolegama diljem naše grupe i preuzimajući CEMEX-ovu dobru praksu. Danas smo ponosni jer ne samo da smo dostigli one ciljeve koji su još prije samo nekoliko godina djelovali nedostižni, već i zato što smo u određenim segmentima postavili i nove standarde te redefinirali poimanje strateškog pristupa upravljanju ljudskim resursima. Ovaj certifikat je rezultat napora uloženih u unapređenje liderstva u ljudskim resursima, kao i jasne strategije tvrtke koja želi i uspijeva biti „korak ispred“,  izjavio je Ivan Bartulović, Direktor ljudskih resursa CEMEX Hrvatska.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.