Share
Tweet
Share
Send to friend

Tvrtka Vivera dobitnica Certifikata Poslodavac Partner

Vivera d.o.o. je moderna tvrtka koja prati trendove u prehrambenoj industriji i svojim prisustvom na europskom i svjetskom tržištu zauzima značajno mjesto u proizvodnji cerealne dječje hrane.

Tvrtka Vivera dobitnica Certifikata Poslodavac Partner

Danas u Viveri radi preko 200 djelatnika, koji su uz ambiciozan rukovodeći kadar vođeni i usmjeravani prema idejama misije i vizije poduzeća. Vivera je u protekloj godini zabilježila povećanje investicije od 35.000.000 kuna. Svojim zaposlenicima nudi brojne novčane i nenovčane beneficije, a poseban naglasak stavlja i na društveno odgovorno poslovanje. Tvrtka njeguje kulturu inovativnosti, suradnje, preuzimanja odgovornosti i otvorenu dvosmjernu komunikaciju sa svojim djelatnicima. Zahvaljujući odličnim praksama upravljanja zaposlenicima, Vivera je ponijela Certifikat Poslodavac Partner.

U nastavku pročitajte intervju s Dankom Podoreškim, voditeljem pravnih poslova u Viveri.

Što za vašu organizaciju znači primitak Certifikata Poslodavac Partner?

Ovim dokazujemo da otvorenim pristupom i neprestanim ulaganjem u zaposlenike, unapređujemo procese upravljanja ljudskim potencijalima. Uz nagrađivanje i motivaciju zaposlenika, te izvrsnim praksama procjene radnog učinka u kojem ostvarujemo najbolje rezultate na tržištu, stvaramo okruženje koje zaposlenicima omogućuje neprestani razvoj i napredak u svakom pogledu. Certifikat Poslodavac Partner je potvrda struke da smo odabrali dobar put, međutim isto tako i smjernica kako postati još bolji.

Kakvi su vam planovi za naredni period?  

Započeli smo suradnju sa Srednjom prehrambenom školom u Petrinji u cilju edukacije radnika za prehrambenu djelatnost. Naime, kako je obrazovni profil radnika različit, na ovaj način im želimo pružiti priliku da se educiraju za posao koji rade, a za koji prvotno nisu školovani i na taj način im dodatno približiti i procese rada i pojasniti zašto se neke stvari rade upravo tako kako se to od radnika očekuje.

Što možete ponuditi kao poslodavac?

Naša radna atmosfera potiče preuzimanje odgovornosti, korištenje slobode, zajednički rad i suradnju. Podržavamo inovativnost i otvorenu komunikaciju koja je postala dio naše korporativne kulture. Pružamo mogućnost rada u kompaniji koja polaže vrijednost na kvalitetu, istovremeno njegujući obiteljske vrijednosti.

Pokušavamo biti drugačiji i u tome uspijevamo. Naša korporativna kultura potiče otvorenost, nekonvencionalnost i inovativnost koju adekvatno nagrađujemo. Poticanjem zaposlenika stvaraju se nove ideje i procesi koji Viveri daju konkurentnu prednost na tržištu. Usmjerenost na kvalitetu u svim područjima djelovanja potiče nas na razvoj kako naših proizvoda, tako i zaposlenika, što konstantno potvrđujemo kroz dobre poslovne rezultate.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.