Share
Tweet
Share
Send to friend

Virtualni sajam karijera 2016. okuplja renomirane kompanije iz Hrvatske i regije

Točno mjesec dana dijeli nas od najvećeg sajma zapošljavanja i edukacije u regiji. Želite li se predstaviti kvalitetnim kandidatima, odabrati najbolje od njih, promovirati svoju tvrtku ili edukativnu ustanovu, sada je prilika!

Virtualni sajam karijera 2016. okuplja renomirane kompanije iz Hrvatske i regije

Ovogodišnji Virtualni sajam traje od 19. do 26. listopada u organizaciji najvećih portala za zapošljavanje u regiji – MojPosao u Hrvatskoj, Infostud u Srbiji te Posao.ba u Bosni i Hercegovini.

Svake godine posjećuje ga oko 250 tisuća tražitelja posla, a tema ovogodišnjeg sajma su vještine koje kandidate kvalificiraju za poslove budućnosti, ali i razvoj kompetencija koje će svima biti potrebne u bliskoj budućnosti.

Koje su to, prema Vašem mišljenju, vještine, možete nam otkriti i popunjavanjem anonimnog upitnika Potrebne vještine za poslove budućnosti. Naime, upravo će rezultati ovog istraživanja biti predstavljeni na okruglom stolu koji se održava 21. i 25. listopada u sklopu Virtualnog sajma.

Na okruglom stolu sudjeluju predstavnici odjela za ljudske resurse velikih tvrtki, koji će  komentirati aktualnosti u procesima zapošljavanja, te vještine koje 'kandidati budućnosti' moraju posjedovati, a okrugli stol moći će se pratiti uživo putem YouTube kanala 'Virtualni sajam karijera i znanja' te na naslovnici portala MojPosao. Gledatelji će putem chata sudionicima okruglog stola moći postavljati pitanja, a na jednak će način imati mogućnost komuniciranja sa svim poslodavcima-izlagačima tijekom Virtualnog sajma.

Dakle, osim što imate priliku izravno komunicirati sa kandidatima, predstaviti tvrtku i radne pozicije koje oglašavate, nudimo vam i brojne druge mogućnosti predstavljanja: 

  • Sudjelovanje u milijun kuna vrijednoj regionalnoj medijskoj kampanji koja promovira Sajam i sve njegove izlagače.
  • Promocija imena vaše tvrtke distribucijom 12.000 podložaka u studentskim menzama, putem B1 plakata na 40 fakulteta diljem Hrvatske te predstavljanjem tvrtke online prijenosom uživo, putem okruglog stola i webcasta.
  • Svaki sudionik sajma može birati želi li ponijeti status regionalnog, zlatnog, srebrnog ili brončanog izlagača. Regionalni izlagači koji su već rezervirali svoje mjesto na Virtualnom sajmu su Addiko, Infobip, Lidl i Nestle, a među zlatnim izlagačima izdvajamo Kaufland, VIPnet i Hrvatski Telekom.

Očekuje vas novi, moderniji dizajn virtualnog sajma s funkcionalnostima koje će biti dostupne na svim uređajima putem kojih korisnici posjećuju sajam – tabletu, mobitelu, laptopu ili osobnom računalu.

Budite i vi dio najvećeg sajma zapošljavanja i edukacije! Saznajte više na dankarijera.com i rezervirajte svoje mjesto!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.