Share
Tweet
Share
Send to friend

Norveška premijerka u Parlamentu lovila Pokemone

Erna Solberg uhvaćena je kako lovi Pokemone tijekom debate u Parlamentu.

Norveška premijerka u Parlamentu lovila Pokemone

Norveška premijerka Erna Solberg uslikana je kako igra Pokemone Go tijekom debate u Stortingu u utorak.

Nije tajna da je premijerka velika obožavateljica igre pa je tako i nedavno, tijekom službenog posjeta Bratislavi u Slovačkoj, iskoristila vrijeme između dva sastanka da zaigra svoju omiljenu igru. Novinarima je rekla da pokušava doći do najrjeđih Pokemon monstera, koji od igrača zahtijevaju šetnju čak i 10 kilometara.

Ovo nije prvi put da je norveški političar igrao igre dok sjedi u Parlamentu. Ranije ove godine zabranu igranja igara na mobitelu prekršila je šefica norveške liberalne stranke Trine Skei Grande, koja je uhvaćena kako igra igru tijekom sastanka nacionalne sigurnosti u kolovozu, na vrhuncu Pokemon Go manije.

I upravo sada, dok je premijerka pokušavala uloviti Pokemone, za govornicom je izlagala upravo Grande te se zabavila ovom vijesti na Twitteru kazavši kako je riječ o multitaskingu: "Čula je što sam rekla (premijerka, op.a.), mi žene možemo raditi dvije stvari u isto vrijeme, znate".

U rujnu, švedska socijal-demokratkinja Monica Green također je uhvaćena kako igra Pokemon Go tijekom govora premijera Stefana Lofvena.

Green je tvitala sliku Pokemon monstera koji viri iza leđa Price Danielsa, što je izazvalo mješovite reakcije i znatan kriticizam.

Izvor: Liječnik.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.