Share
Tweet
Share
Send to friend

Prijavite projekt koji je obilježio vašu poslovnu godinu i osvojite nagradu!

Stručna komisija analizira i ocjenjuje projekte na temelju jasno postavljenih kriterija, a one prakse koje osvoje najveći broj bodova primit će nagradu i priznanje na svečanoj dodjeli u skopu HR Days konferencije u Rovinju 23. i 24. ožujka.

Prijavite projekt koji je obilježio vašu poslovnu godinu i osvojite nagradu!

Nagrada za Najbolje HR prakse priznanje je predanom i planskom radu tvrtki, timovima i pojedincima te projektima zahvaljujući kojima su povećali kvalitetu rada zaposlenika i poslovne rezultate. 

U Najbolje HR prakse spadaju projekti koji su omogućili trajnu promjenu kulture kompanije, podizanje morala i angažiranost zaposlenika i/ili značajan doprinos poslovnom uspjehu tvrtke.

Nagrada za Najbolje HR parkse dodjeljuje se od 2010. godine, a stručni žiri iz područja ljudskih resursa u sklopu ovog projekta do sada je pregledao i ocijenio više od 80 prijavljenih praksi. 
 
Stručna komisija analizira i ocjenjuje projekte na temelju jasno postavljenih kriterija, a one prakse koje osvoje najveći broj bodova primit će nagradu i priznanje na svečanoj dodjeli u sklopu HR Days konferencije u Rovinju 23. i 24. ožujka.

Prijavite projekt koji je obilježio vašu poslovnu godinu i konkurirajte za Najbolju HR praksu 2016.! 

  • Rok za prijavu projekata je 20. veljače 2017. 
  • Ocjenjivanje projekata od strane komisije održava se u periodu od 21.2.2017. do 8.3.2017.
  • Nakon svečanosti dodjele nagrada slijedi okrugli stol na temu nagrađenih projekata u kojem sudjeluju svi dobitnici.

Sve dodatne informacije o projektu i dosadašnjim nagrađenim HR praksama možete pročitati u detaljima o projektu, poslati upit na HRnagrada@moj-posao.net ili doznati više informacija telefonski na broj 01 6065 430.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.