Share
Tweet
Share
Send to friend

Moderne edukacije mekih vještina pronašle svoj put u zdravstveni sektor

Više od 100 zdravstvenih djelatnika sudjelovalo je u novim radionicama na temu leadershipa, komunikacije, upravljanja reklamacijama i stresom.

Moderne edukacije mekih vještina pronašle svoj put u zdravstveni sektor

Četvrtim modulom Bagatin Akademije – regionalnog centra za razvoj mekih vještina u zdravstvu - nastavlja se ostvarivanje dugoročne vizije educiranja zdravstvenih djelatnika te uvođenje dugoročnih promjena u hrvatsko zdravstvo. 

Više od 100 sudionika prošle se subote okupilo na sedam paralelnih radionica koje su održali najbolji hrvatski treneri i edukatori: psiholog Matej Sakoman, prof.dr. Slavko Sakoman, treneri Jasmin Ibrahimović, Fran Mikuličić, Tihana Dragičević, Saša Karlovčan, Tomislav Ivezić, Asja Lajtman Bosilj i Davorka Tolić. Izvrsni treneri i predavači na jednom su mjestu educirali medicinske djelatnike o temama leadershipa, komunikacije, prepoznavanja tipova klijenata, upravljanju konfliktima i stresom.

Izrazito je potrebno razviti kvalitetu usluge u zdravstvenom sektoru i educirati klinike i stručnjake u znanjima izvan područja struke – poput mekih vještina. Naprednije klinike se prvo moraju boriti sa stvaranjem svijesti da je svaka struka uslužna djelatnost te da i stručnjaci trebaju znanja mekih vještina.

Ovo je tek početak dugoročne priče izgradnje još kvalitetnijeg hrvatskog zdravstvenog sustava, a nove prilike za učenje pružit će se uskoro. Pozivamo sve liječnike, ljekarnike, medicinske sestre, psihologe, poduzetnike u zdravstvu te sve ostale djelatnike u zdravstvu da se priključe jednom od sljedećih modula u 2017. godini: 22. travnja i 27. svibnja

Program Bagatin Akademije Hrvatska liječnička komora podržala je dodjelom 15 bodova za aktivne i 11 bodova za pasivne sudionike, hrvatska komora medicinskih sestara dodijelila je 6 bodova za pasivne i 11 boodova za aktivne sudionike te  hrvatska ljekarnička komora bodovala je s 1,5 bod.  Projekt podržavaju i edukacijske kuće Resisto, Janus PIM i Mapa znanja, a vrijednost su prepoznali i portal Moj Posao, časopis Poduzetnik, Dental Tribune te MTV UP! energy drink.

Projekt Bagatin Akademije, koji se u hotelu Sheraton (Zagreb) održava od studenog 2016. do svibnja 2017. godine, podržan je od strane Predsjednice Republike Hrvatske, Hrvatske liječničke komore, Hrvatske gospodarske komore, Američke gospodarske komore u Hrvatskoj, Hrvatske ljekarničke komore te Hrvatske komore medicinskih sestara. Na Akademiji sudjeluje više od 50 hrvatskih trenera i edukatora koji će se izmjenjivati kroz različite edukacije i predavanja u sljedećih nekoliko mjeseci.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.