Share
Tweet
Share
Send to friend

Gradić u SAD-u je izabrao pit bullicu za gradonačelnicu

Upoznajte novu gradonačelnicu Rabbit Hasha, Brynneth Pawltrow!

Gradić u SAD-u je izabrao pit bullicu za gradonačelnicu

Ova pit bullica izabrana je kao gradnonačelnica manjeg mjesta u Kentuckyju, a brojni Amerikanci već razmišljaju o selidbi u ovaj gradić. 

Brynn je stara tri godine, a njezin vlasnik i menadžer Jordie Bamforth napominje kako je njena kampanja za izbore bila bazirana na samo nekoliko načela - ljubav, mir i razumijevanje.

Vlasnik je objasnio kako je Brynn uvijek bila miroljubiva, bilo da je riječ o druženju s ljudima, drugim psima ili mačkama. 

Za gradonačelnicu je izabrana početkom godine, a u prvih par mjeseci se bavila važnim poslovima, kao što su npr. upoznavanja s predstavnicima udruga i vlasti.

Brynn nije prvi pas koji je bio gradonačelnik u Rabbit Hashu. 

Ovo mjesto ima svoju tradiciju u kojoj je već nekoliko pasa bilo "Prva šapa grada" i to nakon što su mještani shvatili da im ljudski gradonačelnik nije potreban. 

Na izborima su organizirali i humanitarnu akciju, a pobjedom pit bullice Brynn skupljeno je skoro 9000 dolara za obnovu lokalnog dućana koji je nedavno izgorio.

Izvor i fotografija: Index.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.