Share
Tweet
Share
Send to friend

Djevojka nudi besplatnu kuću i plaću pod uvjetom da volite pse

Djevojka iz susjedne Vojvodine postavila je zaista neobičan oglas koji je vrlo brzo privukao pažnju ne samo lokalne javnosti već i šire.

Djevojka nudi besplatnu kuću i plaću pod uvjetom da volite pse

Kako pišu vojvođanski mediji, ovaj je oglas idealan za vas ako volite životinje, vlasnik ste mačke ili nekog psa, a oduvijek ste željeli živjeti daleko od gradske gužve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica.

Na stranici Mali oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija koja nudi besplatno kuću i plaću od 20.000 dinara (oko 1250 kuna), ozbiljnoj obitelji ili paru.

Jedini uvjet koji je Marija postavila je da volite životinje.

"Tražim ozbiljan, odgovoran par (obitelj) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plaća je 20.000 dinara. Uvjet je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima", napisala je Marija.

"Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje i plaću uz to. Znači, potreban mi je netko da odgovorno i s ljubavlju brine o psima", dodaje. 

Kuća u kojoj ljubitelji životinja mogu besplatno stanovati uz dodatne prihode nalazi se u selu Taraš koje je oko dvadeset kilometara udaljeno od Zrenjanina.

Jedina stvar koja u oglasu nije navedena jest o koliko se točno pasa treba brinuti i koje su pasmine, no za ljubitelje životinja to ne bi trebala biti nikakva prepreka.

Izvor: Večernji list

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.