Share
Tweet
Share
Send to friend

Zaposlenici Apple-a dobili stajaće stolove

U Apple-u više nitko neće sjediti, odlučio je izvršni direktor kompanije Tim Cook.

Zaposlenici Apple-a dobili stajaće stolove

Kako piše Business Insider, Cook je odlučio promijeniti životni stil svih svojih zaposlenika te im je oduzet stolac i umjesto njega im je dan stajaći stol.

"Sjedenje je novi rak", objasnio je svoju odluku zabrinuti milijarder.

Ipak, zaposlenici neće morati stajati po cijele dane, mogu se i odmoriti na vlastitom stolcu koji je Apple platio 1.200 dolara (svaki), a zajedničke prostorije i kantine i kafići uređeni su dizajnerskim namještajem poput hrastovih stolova i Naoto Fukasawa stolaca koji stoje po 2.500 dolara.

Sama izgradnja Apple Parka stajala je preko 5 milijardi dolara, a jedan od ciljeva tako uređene građevine je lijepo arhitektonski uređenim prostorom privući nove radnike, koji imaju i druge opcije zaposlenja.

"Steve Jobs je imao viziju radnog mjesta koje omogućuje da ljudi rade zajedno u zajedničkim prostorijama u kojima se neplanirano susreću. Razina ideja, kreativnosti i inovacija koja izlazi iz toga je fenomenalna", izjavio je sadašnji izvršni direktor kompanije.

Izvor: Jutarnji.hr

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.