Share
Tweet
Share
Send to friend

Što sve kraljevska obitelj traži od dadilje

Dadilja mora imati završen tečaj obrane od napadača, a jedan od uvjeta je da govori više jezika, mora znati dobro voziti i biti dobra plivačica.

Što sve kraljevska obitelj traži od dadilje

Španjolka Maria Teresa Turrion Borrallo je kraljevska dadilja koja pomaže vojvotkinji Kate Middleton i princu Williamu u odgoju njihove troje djece.

Dadilja je završila najprestižnije fakultete, čije financije je pokrila kraljevska obitelj.

Kako je riječ o prvoj obitelji Velike Britanije, dadilja mora biti spremna na svaku situaciju te dostupna non-stop. Sigurnost djece je na prvom mjestu, pa dadilja mora imati završen tečaj obrane od napadača, a jedan od uvjeta je da govori više jezika, mora znati dobro voziti i biti dobra plivačica. Kraljevske dadilje se druže isključivo s drugim aristokratima, ne smiju nositi make up, a od nakita smiju imati samo decentne naušnice i narukvice.

Privatni je život podredila poslu, a za sve dobiva oko 70 tisuća kuna mjesečno. Trenutno živi s princem Williamom i Kate Middleton u njihovom apartmanu.

Turrion se, kao i većina kraljevskih dadilja, nikad nije udala. Postoji nepisano pravilo da ih svi oslovljavaju s 'gospođo' iz poštovanja. Također mora poštovati poseban dress code.

"Dadilje se podučavaju svemu, od obrambene vožnje do ostalih sigurnosnih pitanja, kako bi bile u stanju brinuti se za budućeg kralja ili kraljicu, dakle Maria zna sve što je potrebno", objasnili su iz kraljevske obitelji.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.