Share
Tweet
Share
Send to friend

Osvoji besplatne avionske karte na godinu dana

Jeste li ikada željeli izbrisati društvene medije, stvoriti novi identitet, početi ispočetka i putovati svijetom?

Osvoji besplatne avionske karte na godinu dana

Da, i mi. Možda je to bio razlog za najnovije JetBlue natjecanje, koje traži od ljudi da se odreknu onoga što najviše cijene: Njihove Instagram fotografije. U zamjenu, JetBlue će izabrati tri sretna dobitnika koji će u biti moći putovati besplatno diljem Sjeverne Amerike, Srednje Amerike i Kariba.

Nakon što izbrišete sve svoje Instagram fotografije, a time i oduzmete sve tragove osobe koja ste nekad bili, tada trebate učitati posebnu JetBlue brendiranu sliku i označite ju s #AllYouCanJetSweepstakes.

Sada ste samo JetBlue.

Ako vam je ideja brisanja vaših Instagram fotografija previše kako biste osvojili ne-potpuno besplatno putovanje (pobjednici su još uvijek odgovorni za poreze i aerodromske pristojbe), ne bojte se: JetBlue poručuje da možete samo arhivirati stare fotografije, pa ako i ne pobijedite, možete ih ponovno objaviti. A ako pobijedite, JetBlue naravno želi da ga popunite fantastičnim slikama s putovanja.

Natječaj traje do 8. ožujka do tri sata ujutro po našem vremenu, a fotografija mora stajati na profilu još barem tri sata nakon završetka natječaja.

Sva pravila natječaja možete pročitati ovdje.

Izvor: bgr.com

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.