Share
Tweet
Share
Send to friend

Dadilju su spremni platiti 340 tisuća kuna godišnje, ali postoji kvaka

Jedan britanski par u potrazi je za vrijednom, odgovornom i simpatičnom dadiljom koja će čuvati njihove petogodišnje blizance. I pritom se maskirati u likove iz bajki.

Dadilju su spremni platiti 340 tisuća kuna godišnje, ali postoji kvaka

Paljenjem pusta i vraćanjem ključeva grada u ruke gradskih vlastodržaca, u Hrvatskoj je nedavno završila vladavina maškara – vrijeme karnevala je iza nas. Međutim, ako se negdje u vašoj kolekciji krije kostim Disneyeve princeze, a otvoreni ste za rad u Engleskoj, ne spremajte ga u ormar sa zimskom robom! 

Dadilja-princeza će djecu učiti pravim vrijednostima
S ciljem učenja njihovih blizanaca vrijednostima poput odlučnosti, suosjećanja i hrabrosti, britanski par iz gradića Brookmans Park, odlučio je zaposliti dadilju koja tijekom radnog vremena mora biti prerušena u Disneyevu princezu, prenosi portal Insider. Nisu naveli koju princezu, kandidati sami mogu birati između Pepeljuge, Zlatokose, Meride i drugih, svima nam dragih likova. Dadilju planiraju zaposliti na pola radnog vremena, a nude godišnju plaću od 53 tisuće dolara, odnosno nešto iznad 340 tisuća kuna.

Izvor: Insider

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.