Share
Tweet
Share
Send to friend

Nudi ''najcool posao na svijetu'' uz plaću od 28 tisuća kuna mjesečno

Kako vam se čini ideja da vam se posao sastoji od putovanja svijetom i odsjedanja u skupim hotelima uz, za naše prilike, vrlo dobru plaću?

Nudi ''najcool posao na svijetu'' uz plaću od 28 tisuća kuna mjesečno

Ako ste motivirana, duhovita i spontana osoba, koja se ne plaši izlaska iz zone komfora, možda ste upravo vi idealan kandidat za ''najcool posao na svijetu''.
Matthew Lepre je 26-godišnji poduzetnik iz Australije, do bogatstva je došao online poslovanjem i tečajevima poslovnog treninga, a sada je u potrazi za osobnim asistentom koji će ga pratiti na putovanjima i voditi brigu o njegovim nagomilanim obavezama, piše Index.

Poziv na avanturu

"Želim nekog tko će se pridružiti mojim avanturama. Volim ono što radim, ali kad si na vrhu, jako si zaposlen. Treba mi netko pouzdan tko će mi pomoći u dnevnim aktivnostima’’, objasnio je Lepre.
Svom novom asistentu spreman je ponuditi godišnju plaću od 340 tisuća kuna, odnosno oko 28 tisuća kuna mjesečno, prenosi Index i navodi kako najnovije informacije oko oglasa zainteresirani mogu pratiti putem Lepreovog YouTube kanala.

Izvor: Index.hr

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.