Share
Tweet
Share
Send to friend

Ažuriraj svoj profil i postani konkurentniji na tržištu rada

Poslodavcima pružamo mogućnost pretrage naše baze profila posloprimaca, je li Vaš profil ažuriran?

Ažuriraj svoj profil i postani konkurentniji na tržištu rada

Mogućnost aktivnog pretraživanja baze profila i individualnog pristupa potencijalnom zaposleniku svakodnevno koristi sve veći broj domaćih i stranih tvrtki. One ne žele biti pasivan promatrač, već aktivan sudionik tržišta rada, a redovitim ažuriranjem i obogaćivanjem naših profila sebe činimo atraktivnim kandidatom za određeno radno mjesto.

Jeste li znali da portal MojPosao u sebi krije bazu podataka sa čak 380 tisuća profila posloprimaca, koju poslodavci svakodnevno pregledavaju u potrazi za radnicima? A znate li da čak 150 tisuća posloprimaca (40%) u posljednje dvije godine svoj profil - brisanjem zastarjelih i upisom najnovijih informacija – nije ažuriralo? Iako je za pretpostaviti da su se u prethodnom razdoblju u našem profesionalnom životu dogodile promjene o kojima bismo mogli (i trebali) informirati potencijalne poslodavce.

Zašto je važno obnavljati/nadopunjavati naše profile

Portal MojPosao posvećen je oglašavanju najnovijih radnih mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu, odnosno informiranju posloprimaca o  kvalitetnim poslovnim prilikama.

Također, poslodavcima pružamo mogućnost pretrage naše baze profila posloprimaca (koja broji 380 tisuća profila) u svrhu pronalaska zaposlenika. U prijevodu, to znači da su svi profili otvorenog tipa u svakom trenutku vidljivi svim poslodavcima s kojima surađujemo, a oni – jednostavnom pretragom baze – mogu pronaći radnika čiji profil udovoljava njihovim zahtjevima i ponuditi mu posao.

Zato je važno da s vremena na vrijeme, nakon svake značajnije promjene u našoj karijeri, profile ''osvježimo''. Primjerice, možda naš profil navodi kako smo završili određeni preddiplomski studij, a u međuvremenu smo stekli više znanje koje baš odgovara poslu za koji neka tvrtka traži radnike te zbog toga što nismo uredili profil budemo preskočeni prilikom odabira za novi posao.

Naš korisnički profil mora sadržavati sve one za poslodavca važne podatke – dosadašnje radno iskustvo, stupanj obrazovanja, stečene vještine i znanja, poznavanje stranih jezika, ali i nešto osobnije informacije o našim ambicijama, interesima i hobijima. Svaka od tih informacija može poslužiti kao jezičac na vagi koji će prilikom selekcijskog procesa poslodavca uvjeriti da smo baš mi idealan kandidat za posao. I zato, prvom prilikom posjetite MojPosao i otvorite vaš profil kako biste doznali što on govori o vama.

Kako jednostavno ažurirati profil? 

Pogledajte video i naučite kako osvježiti svoj profil. 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.