Share
Tweet
Share
Send to friend

Posao iz snova? Traže ljude koji će testirati luksuzne jahte

Pritom nude tjednu plaću od oko 8 tisuća kuna, a od vas traže da uživate u plovidbi i iskreno ocijenite uslugu.

Posao iz snova? Traže ljude koji će testirati luksuzne jahte

Britanska internetska stranica HushHush, specijalizirana za prodaju luksuznih proizvoda i usluga, objavila je oglas za radno mjesto ispitivača kvalitete jahte, prenosi Jutarnji list.

Najsretnijim kandidatima omogućit će se tjedan dana plovidbe na luksuznoj jahti, a sve što su ‘’ispitivači’’ zauzvrat dužni napraviti jest isprobati sve ono što jahta svom putniku pruža. 

Kako je navedeno u oglasu, HushHush traži fleksibilne, punoljetne i pouzdane ljude s istančanim okom za detalje koji imaju važeću putovnicu. Iako ranije iskustvo boravka I plovidbe na jahti nije nužan preduvjet, prethodno poznavanje jahta nije nužan preduvjet za prijavu, navode, taj bi vas detalj mogao istaknuti u odnosu na konkurenciju.

‘’Naša tvrtka surađuje s najbogatijim ljudima na svijetu, pa naši proizvodi i usluge moraju biti na razini. Upravo zato, tražimo nekoga čija će zadaća biti nadzirati kvalitetu cijele jahte; njezinih kupaonica, kreveta, kuhinjskih uređaja i svega ostalog, kako bismo bili sigurni da će naši kupci biti zadovoljni’’, tvrdi Aaron Harpin, direktor kompanije HushHush.com.

Tjedan dana plovidbe vaš će novčanik 'podebljati' za preko 8 tisuća kuna, a godišnje možete testirati do 50 jahti. Osim luksuznih jahti, kompanija HushHush u svom portfelju ima i brojne luksuzne proizvode iz automobilske, modne i dizajnerske industrije.

Izvor: Jutarnji list

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.