Share
Tweet
Share
Send to friend

Kanadsko veleposlanstvo zapošljava i nudi plaću od 20 tisuća kuna bruto

U potrazi su za djelatnikom za odnose s javnošću.

Kanadsko veleposlanstvo zapošljava i nudi plaću od 20 tisuća kuna bruto

Predstavnici veleposlanstva države u kojoj stoluju novi NBA prvaci i koja je svijetu, uz Supermana, javorov sirup i najfiniju slaninu, podarila Celine Dion, Jamesa Camerona, Avril Lavigne i čak dvojicu Ryana – Goslinga i Reynoldsa, trenutno traže pojačanje postojećeg tima.

Kanadsko veleposlanstvo objavilo je oglas kojim traže Djelatnika za odnose s javnošću (m/ž). Unatoč činjenici da ova po površini druga najveća država svijeta, smještena na samom sjeveru sjevernoameričkog kontinenta, u javnosti već uživa itekako dobar status, na njenom imidžu i brendiranju valja nastaviti raditi.

I upravo tu u priču ulazi novi zaposlenik zagrebačkog ureda veleposlanstva!

Ukratko, radni zadaci uključuju: rad na promociji prioriteta i interesa vanjske politike Kanade, izgradnja mreže odnosa sa institucijama, civilnim društvom, medijima i drugim relevantnim kontaktima te osmišljavanje javnih kampanja i kreiranje kulturnih događanja usmjerenih na promociju strateških ciljeva veleposlanstva.

Zauzvrat, veleposlanstvo je novom zaposleniku spremno ponuditi bruto plaću u iznosu od 19 tisuća kuna i stalni radni odnos, kao i mogućnost rada na izazovnim projektima.

Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati koji, uz hrvatski i engleski, odlično poznaju i francuski jezik.

Prijave na oglas primaju do kraja lipnja.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.