Share
Tweet
Share
Send to friend

Advent i ove godine dolazi u Zagreb

Iako još uvijek nije poznato kako će manifestacija izgledati, iz grada su potvrdili njeno održavanje.

Advent i ove godine dolazi u Zagreb

Zbog pandemije koronavirusa su odgođeni brojni događaji diljem svijeta, ali i u Hrvatskoj. Ostaje da vidimo kakva će situacija s brojem oboljelih biti u svijetu, Europi i Hrvatskoj u zimskim mjesecima. 

U vezi s tim, na Indexu su se prisjetili jedne manifestacije važne za turizam Grada Zagreba, a to je Advent u Zagrebu. Podsjetimo, Advent u Zagrebu se prethodnih godina održavao od kraja studenog ili početka prosinca pa sve do početka siječnja. 

Zanimalo ih je hoće li se i ove godine održati s obzirom na situaciju s koronavirusom te ako hoće, hoće li biti i nekih posebnih mjera. Stoga su poslali upit Gradu Zagrebu i Turističkoj zajednici Grada koji su inače organizirali ovaj događaj. Potvrđeno je kako će se Advent u Zagrebu održati.

"Ovim putem vas obavještavamo kako je i ove godine u planu održavanje manifestacije Advent u Zagrebu", odgovorili su iz Službe za informiranje.

Na upit hoće li na snazi biti posebne mjere, odgovorili su kako tome zasad ne mogu izvijestiti.

"O konkretnim detaljima Vas nismo u mogućnosti trenutno izvijestiti, no svakako će u obzir biti uzeta epidemiološka situacija i preporuke nadležnih institucija", zaključili su.

Izvor: Index

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.