Share
Tweet
Share
Send to friend

Tek što je ušetao u zgradu, 'pao' je na razgovoru za posao

Tvrtka koja ga je pozvala na intervju odlučila je napraviti trik test.

Tek što je ušetao u zgradu, 'pao' je na razgovoru za posao

Jedna žena na Redditu upozorila je druge korisnike na grešku koju mogu napraviti kada idu na razgovor za posao, a koja ih može koštati budućeg radnog mjesta, objavio je Index.

"Danas je jedan kandidat uništio svoju priliku za zaposlenjem, i to ni pet minuta nakon što je ušetao u zgradu", započela je.

"Recepcionerka ga je pozdravila, ali on je jedva uspostavio kontakt očima. Pokušala je pričati s njim, ali joj se činilo kao da on za to nije zainteresiran."

Recepcionerka mu je odlučila sudbinu

"Čovjek nije znao da je recepcionerka zapravo menadžerica s kojom je trebao razgovarati. Ona je odlučivala o njegovom zaposlenju", dodala je.

"Zatim ga je pozvala u sobu za sastanke i objasnila mu kako je svaki član tima jednako važan i vrijedan poštovanja. Poželjela mu je sreću i obavijestila ga da je razgovor završen", ispričala je.

Ljudi na internetu nisu skrivali oduševljenje potezom menadžerice.

"Čak i ako netko ima sve kvalitete radnika, ako se prema drugima ponaša s nepoštovanjem, nema što raditi u firmi", napisao je komentator.

"Jednom sam dobio posao jer sam domaru pridržao vrata da uđe s kolicima", otkrio je drugi.

Izvor: Index

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.