Share
Tweet
Share
Send to friend

Facebook će omogućiti streamerima naplaćivanje emitiranog sadržaja

Facebook će omogućiti streamerima naplaćivanje emitiranog sadržaja

Facebook je najavio nekoliko novih live-video opcija. Recimo, u sljedećih nekoliko tjedana korisnici će moći objaviti Facebook evente kao online-only i uživo ih emitirati. Pored toga, bit će im dozvoljeno naplaćivanje pristupa takvim snimkama.

Na ovaj način određene grupe umjetnika, kao što su glazbenici ili stand-up komičari, kao i poduzetnici koji nude svoje usluge (online satove kuhanja, online fitness treneri…) mogu ih naplatiti. Također, ovo će omogućiti i organiziranje virtualnih konferencija koje zahtijevaju kotizaciju prenosi geek.hr

Audio streamovi i gaming

Još jedna od korisnih opcija je ta da će korisnici moći slušati samo audio s videa koji se uživo emitiraju, čime će se smanjiti količina podataka koji se prenose. Neke od stranica moći će čak i ponuditi besplatne telefonske brojeve preko kojih će se moći slušati streamovi.

Facebook je tijekom ovog tjedna objavio i Facebook Gaming aplikaciju, kroz koju je moguće streamanje igara s Android uređaja i preko koje se mogu organizirati turniri.


Izvor: geek.hr

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.