Share
Tweet
Share
Send to friend

MojPosao kalkulator - Provjerite hoće li vam (i koliko) rasti plaća u narednoj godini

Od 1. siječnja na snagu stupaju niže stope poreza na dohodak koje će dijelu radnika donijeti veću plaću. Pomoću MojPosao kalkulatora provjerite hoće li vam (i koliko) rasti plaća u 2021. godini.

MojPosao kalkulator - Provjerite hoće li vam (i koliko) rasti plaća u narednoj godini

Zahvaljujući odluci o usvajanju paketa zakona iz petog kruga porezne reforme, koju je Hrvatski sabor donio 4. prosinca, Hrvatska će u 2021. godinu zakoračiti s velikim izmjenama poreznih zakona koje bi trebale donijeti porezno rasterećenje u iznosu od oko dvije milijarde kuna.

Većini građana su zasigurno najinteresantnije izmjene Zakona o porezu na dohodak (stope tog poreza se smanjuju s 24 na 20 posto, odnosno s 36 na 30 posto) jer će one radnicima koji plaćaju taj porez donijeti nešto veću plaću ili mirovinu.

Nalazite li se i vi među zaposlenicima koji će od 1. siječnja primati veću plaću?

Pomoću MojPosao kalkulatora za izračun plaće brzo i jednostavno možete izračunati svoju plaću u bruto ili neto iznosu te dobiti detaljniji izvještaj o doprinosima za mirovinsko i zdravstveno osiguranje te ostale doprinose na plaću. 

Unosom traženih podataka, Kalkulator će vam pokazati trenutačni izračun vaše plaće te očekivanu promjenu nakon 1. siječnja 2021.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.