Share
Tweet
Share
Send to friend

MojPosao kviz - Osnove radnog prava

MojPosao kviz - Osnove radnog prava

Nakon Kviskoteke, Milijunaša i Potjere, kao i brojnih pub kvizova koji su prethodnih godina stekli veliku popularnost, došao je trenutak da se domaćem 'kviz društvu' pridruži novi član – MojPosao kviz!

Postoje oni opći koji testiraju sveobuhvatnost našeg znanja i specijalizirani čiji fokus je sveden na neko uže područje poput sporta, povijesti, glazbe ili filma. Imamo radijske, televizijske i one koji se odvijaju negdje u virtualnim bespućima interneta. Organiziraju se u školama i na fakultetima, u pubovima, tvrtkama i velikim dvoranama pa tako danas gotovo da i nema osobe koja nije sudjelovala na njima.

Kvizova, u to nema sumnje, ima raznih i posvuda su oko nas.

Međutim, u nepreglednom šarenilu različitih testova znanja dosad nismo naišli na onaj koji će na kušnju staviti naše poznavanje stanja i procesa na tržištu rada…

Smatramo kako je stiglo vrijeme da se to promijeni!

Neke stvari o tržištu rada je uvijek korisno znati, posebice informacije vezane uz prava i odgovornosti poslodavaca i posloprimaca za vrijeme radnog odnosa, stoga vam predstavljamo:

MojPosao kviz o radnom pravu!

Sudjelujte u kvizu i provjerite svoje znanje!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.