Share
Tweet
Share
Send to friend

Nude 8000 kuna, a zadatak je pogledati sve filmove o Harryju Potteru

Prošlo je dvadeset godina od filma Harry Potter i Kamena mudraca, prvog dijela serijala o mladom čarobnjaku.

Nude 8000 kuna, a zadatak je pogledati sve filmove o Harryju Potteru

Zbog obilježavanja godišnjice kompanija USDish nudi 1234 dolara (oko 8200 kuna) osobi koja će pogledati pet filmova o Harryju Potteru.

Sve što ta osoba treba učiniti nakon gledanja je javiti USDishu kako se njezino iskustvo gledanja tih filmova razlikuje od gledanja dok je bila mlađa. Ako niste ljubitelj filmova o Harryju Potteru, ova kompanija dopustit će vam da odaberete pet omiljenih filmova iz djetinjstva za ponovno gledanje, prenosi 24 sata.

"S obzirom na to da mnogi klasici dobivaju remake i slave godišnjicu, bili smo znatiželjni imamo li jednak dojam kao što smo imali kada smo filmove gledali prvi put, dok smo bili mlađi", rekao je glasnogovornik tvrtke za portal Travel + Leisure. 

Osim novca, pobjednik će dobiti pristup streaming platformi za gledanje tih filmova, grickalice koje su bile popularne u desetljeću u kojem su odrastali te mnoge druge pogodnosti.

"Idealan ste kandidat ako ste vodili detaljne bilješke o tome kako ste se osjećali dok ste gledali film kao dijete u odnosu na gledanje sada kao odrasla osoba, dijelite nostalgične trenutke na društvenim mrežama i, naravno, zabavljate se. Za još bolju avanturu, pozovite svoju djecu (ako ih imate) da s vama gledaju vaših omiljenih pet filmova", dodaju iz tvrtke.

Ako dobijete posao, imat ćete 15 dana da dovršite svih pet filmova. Tvrtka napominje kako veće šanse za odabir imaju osobe koje u svojoj prijavi pošalju video. 

Nažalost po sve fanove serijala iz Hrvatske, natječaj je otvoren samo za kandidate iz SAD-a.

Izvor: 24 sata

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.