Share
Tweet
Share
Send to friend

Kraljevstvo za konobara! Zagrebački kafić radnicima nudi nagradno putovanje i plaćeno ljetovanje

Zainteresirani kandidati se na oglas mogu javiti još kratko, do kraja mjeseca.

Kraljevstvo za konobara! Zagrebački kafić radnicima nudi nagradno putovanje i plaćeno ljetovanje

U trenutnim okolnostima rekordne potražnje za radnom snagom i svakim danom sve opustošenijeg ’bazena’ radnika, naročito onih koji odskaču kvalitetom, bitka za svakog kandidata postaje sve nemilosrdnija.

Poslodavci su primorani nuditi uvjete i povlastice na koje ranije nisu niti pomišljali. Bilo da se radi o plaći koja će njihovim zaposlenicima omogućiti što uspješnije nošenje s posljedicama inflacije i podivljalih cijena ili atraktivnom i maštovitom popisu beneficija.

Najnoviji primjer poslodavca koji razmišlja izvan uobičajenog okvira i potencijalnim zaposlenicima nudi uvjete na koje je teško ostati ravnodušan, stiže nam iz Zagreba.

Garden Bar, ugostiteljski objekt poznat po ugodnoj i prijateljskoj atmosferi, atraktivnom uređenju, velikoj terasi s plišanim medvjedima od 2 metra i super ekipi, traga za osobama s dobrom vibrom koje kuhaju izvrsnu kavu i nije im mrsko nositi tacnu. Drugim riječima, u potrazi su za Konobarima (m/ž) koji će se pridružiti njihovom mladom i urbanom timu.

Pitaš se što nude zauzvrat? Paaa, puno toga !

Između ostalog, nude ti plaću u rasponu od 6.500 i 7.500 tisuća kuna, bonuse na plaću, daljnje usavršavanje, mogućnost napredovanja i stalan posao.

No, to nipošto nije sve...

Novim kolegama nude i nagradno putovanje, takozvani ‘City Break’, u neki od europskih gradova po izboru te plaćeni godišnji odmor. Nagradno putovanje radnici imaju pravo iskoristiti nakon što odrade probni rok u trajanju od pola godine, dok se čarima plaćenog ljetovanja možete prepustiti nakon godinu dana rada kod poslodavca.

Zvuči predobro da bi bilo istinito? I nama je isprva djelovalo kao ponuda na koju je moguće nabasati isključivo u kakvom ludom snu, no doista se radi o stvarnom, fantastičnom oglasu za posao. Na koji se možeš prijaviti do kraja mjeseca!

Stoga, nemoj časiti niti časa, prijavi se na oglas čim prije i pokreni svoju karijeru u pravom smjeru!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.