Share
Tweet
Share
Send to friend

Umjesto u klasičnim uredima, rade u kućicama koje odgovaraju njihovim karakterima

Svaka kućica je drugačija, a zaposlenike se potiče da svoje kućne urede 'ukrase' na koji god način to žele.

Umjesto u klasičnim uredima, rade u kućicama koje odgovaraju njihovim karakterima

Za mnoge tvrtke još je uvijek vrlo važno da njihovi zaposlenici imaju udobne urede u kojima mogu biti produktivni tijekom radnog dana. Jedan kreativni šef otišao je korak dalje, ponudivši malene kuće za sve svoje zaposlenike.

Zaposlenica te američke tvrtke, Kylie, na društvenim je mrežama podijelila svoj neobičan ured. Objavila je videozapis koji prikazuje 'malene kućne urede' koje je izgradio njezin poslodavac, a koji su brzo stekli ogromnu popularnost. 

Kylie radi za tvrtku koja se bavi upravljanjem nekretninama, a njezin je šef odlučio dati kreativan zaokret u radni prostor. Kylie je pratiteljima ponudila obilazak ureda i neka objašnjenja. Iako je dobila nekoliko negativnih komentara, Kylie je objasnila da voli svoj posao rekavši da je mjesto na kojem je zaposlena vjerojatno najvelikodušnija tvrtka za koju je radila u cijelom životu.

Neki od komentatora smatrali su da je postavljanje malenih domova rasipanje resursa.

Dalje je pojasnila da uživa u izvrsnoj ravnoteži između poslovnog i privatnog života na poslu te da također voli osjećaj doma u poslovnoj zgradi.
Svaki zaposlenik je dobio svoj mali dom koji odgovara njegovoj osobnosti. Sićušne kućice u kojima zaposlenici rade nisu dizajnirane nasumično, već su izgrađene tako da odgovaraju ukusu i karakteru svake osobe. 

Zaposlenici se također potiču da urede svoj kućni ured kako god žele. Jedna od kuća izgleda kao ružičasti dvorac, a Kylie je objasnila da tu radi šefova žena. Svaki ured ima drugačiju estetiku i boje. 

Potpuno opremljeni sa zajedničkom kuhinjom, dvorištem s visećim mrežama, klupama i drugim mjestima za opuštanje, čini se da se ovaj šef brine da se njegovi zaposlenici osjećaju kao kod kuće čak i kada su na radnom mjestu.

Izvor: 24 sata

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.