Share
Tweet
Share
Send to friend

Osvježi svoj životopis u 10 koraka!

Život se sastoji od prilika, a jedna od najuzbudljivijih prilika za sve posloprimce koji teže napretku i promjeni u svojoj karijeri je pred vratima… Počinje Regionalni sajam poslova!

Osvježi svoj životopis u 10 koraka!
Noćas počinje najveći online događaj u svijetu zapošljavanja – Regionalni sajam poslova! 
 
Tijekom tjedan dana, od 24. do 31. listopada, stupi korak bliže svojim karijernim ciljevima, susretni se s vodećim poslodavcima iz Hrvatske (i susjednih zemalja) i pridruži se njihovim dinamičnim timovima.
 
Drugim riječima, ovo je savršena prilika da pronađeš novi i bolji posao!
 

Upoznaj poslodavce koji traže upravo tebe

 
Svake godine, brojne renomirane tvrtke iz regije sudjeluju na Regionalnom sajmu poslova, donoseći sa sobom mnoštvo raznolikih poslovnih prilika. Prošle godine nas je oduševilo više od 150 poslodavaca koji su bili spremni osnažiti svoje timove s novim talentima. Bez obzira jesi li iskusan profesionalac ili tek ulaziš u svijet rada, ovdje ćeš pronaći svoje mjesto.
 
Osvježi svoj životopis - 10 ključnih savjeta
 
  1. Sadržaj koji se ističe: Tvoj životopis treba biti pregledan, jasan i relevantan. Istakni boldanjem svoje najvažnije vještine i iskustva.
  2. Personalizacija: Prilagodi životopis svakom poslodavcu. Naglasi ono što je relevantno za poziciju na koju se prijavljuješ, a pritom se 'posluži' oglasom koji te potaknuo na prijavu.
  3. Profesionalan izgled: Oblikovanje također igra ulogu. Upotrijebite suvremene i profesionalne predloške kako biste ostavili dobar prvi dojam.
  4. Relevantno iskustvo: Navedi iskustvo koje je usko povezano s traženom pozicijom. Izbjegavajte nepotrebne detalje.
  5. Vještine i kvalifikacije: Jasnije navedi svoje vještine i obrazovanje kako bi poslodavci odmah vidjeli vaš potencijal.
  6. Postignuća: Ne zaboravi istaknuti svoje uspjehe i doprinose na prethodnim poslovima. Budi što konkretniji.
  7. Reference: Navedi reference ili preporuke koje potvrđuju vaše kompetencije.
  8. Digitalna prisutnost: Uključi relevantne online profile, ako ih imaš, kako bi poslodavci mogli dobiti sveobuhvatan uvid u tvoju karijeru.
  9. Pravopis i gramatika: Provjeri više puta na gramatičke i pravopisne greške. Neuredan životopis može ostaviti loš dojam.
  10. Motivacijsko pismo: Ako zajedno sa životopisom šalješ prateće motivacijsko pismo/zamolbu, prilagodi je radnom mjestu, kao i poslodavcu kojem se obraćaš.
 
Svaka karijera je poput putovanja, a svaki korak koji napravimo nosi sa sobom potencijal za rast, uspjeh i osobni razvoj.
 
Vidimo se na Regionalnom sajmu poslova!

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.