Share
Tweet
Share
Send to friend

U ponoć počinje Regionalni sajam poslova!

Nemoj propustiti najveći online susret poslodavaca i posloprimaca! Od 24. do 31. listopada posjeti Regionalni sajam poslova i kreni prema svijetloj budućnosti s novim poslom u džepu!

U ponoć počinje Regionalni sajam poslova!
Jesen je vrijeme kada mnogi od nas 'mirnu luku' pronađu u toplini doma, uz omiljene serije i okrjepljujuću šalicu čaja. No, za one koji ne žele da godina završi uspavano, nego spremno koračaju prema novim karijernim, ali i životnim izazovima, uskoro stiže događaj koji se ne propušta…
 
To je Regionalni sajam poslova, najveći online susret poslodavaca iz Hrvatske i susjednih zemalja, te kandidata koji tragaju za novim i boljim (!) poslovima. Kandidata poput tebe!
 
Sajam svake jeseni postaje središnje mjesto virtualnog (ali i stvarnog) tržišta rada, a ovog listopada svoja vrata će držati otvorenim od 24. do 31. listopada, odnosno sve do noći vještica! No, usprkos zakrabuljenim prilikama koje tada koračaju našim svijetom, za tvoju karijeru nema straha! 
 
I ove godine sajam će na jednom mjestu okupiti velik broj poslodavca iz različitih sektora koji će na virtualnim štandovima sajma izložiti impresivnu karijernu ponudu - raznovrsne oglase za posao namijenjene tvom profesionalnom usponu ili čak potpunoj životnoj promjeni.
 

Tvoja karta za bezbrižno putovanje kroz sajam

 
Kao što su mnogi među nama to već otkrili, osim što su beskrajno zabavna, internetska prostranstva su… Pa, beskrajna.
 
Regionalni sajam poslova, srećom, dolazi s kartom koja garantira da se u niti jednom trenutku nećeš izgubiti. 
 
U trenutku kada dođeš na stranicu sajma, naći ćeš se pred prvim izborom - onim odabira zemlje u kojoj tražiš posao. Možeš birati među poslodavcima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije i Slovenije
 

Nakon što odabereš državu u kojoj planiraš nastaviti karijeru, pred tobom će se pojaviti tvoji 'domaćini' - poslodavci s bogatom ponudom natječaja za posao, razvrstani u četiri ključne kategorije:

  • Trgovina 
  • Tehnologije
  • Financije
  • Usluge

Klikom na odabranu kategoriju, izbor će se dodatno suziti na poslodavce koji posluju o tom sektoru i koje možeš pobliže upoznati.

Dok istražuješ virtualne štandove poslodavaca, naći ćeš na obilje informacija koje će ti pomoći bolje razumjeti njihovu kulturu i vrijednosti. Iskustva zaposlenika će ti pružiti uvid u radno okruženje, a fotografije i videozapisi na kojima su prikazane radne okoline dodatno će 'odškrinuti vrata' u njihov svijet. Ali to nije sve! 
 
Sva pitanja koja ti prolaze kroz glavu, bilo da se radi o uvjetima rada, opisu posla, očekivanjima i nedoumicama, poslodavcima u svakom trenutku možeš postaviti putem chata. Informiraj se i donesi pravu odluku za svoju karijeru.
 

A što je s prijavom?

 
Nakon što odabereš kategoriju koja te zanima i pronađeš budućeg poslodavca, prijava na oglas za određeno radno mjesto ide brzo i jednostavno. Na dnu svakog oglasa nalazi se poveznica za prijavu putem koje ćeš se prijaviti samo na taj oglas. 
 
Možeš odabrati između dvije opcije:
 
  • Unosom korisničkih podataka (email i lozinka) za login na tvoj profil na portalu MojPosao. Naime, ako već posjeduješ profil, tada će se automatski unijeti svi podaci koji se već nalaze na tvom profilu.
  • Bez profila na MojPosao, unosom kontakt podataka ručno za svaku prijavu. Ako želite uštedjeti vrijeme i olakšati si proces prijave, svakako razmislite o kreiranju profila kako biste izbjegli ponovno unošenje podataka svaki put.

Osim pojedinačnih prijava, sajam nudi mogućnost višestruke prijave

Ako si pronašao/la više oglasa koji su ti zanimljivi i na koje se želiš prijaviti, u dijelu SVI POSLOVI ćeš kliknuti kućicu BRZA PRIJAVA kod svakog oglasa za koji se želiš prijaviti te na kraju kliknuti PRIJAVA.
 

Što se krije u rubrici 'DOGAĐANJA'?

 
Osim ponude raznih poslova, ovaj sajam zahvaljujući rubrici 'DOGAĐANJA' donosi i zanimljive priče kompanija koje ti pružaju bolji uvid u njihovu poslovnu politiku, okruženje, način rada i benefite koje nude. Također, tu su članci sa savjetima i webinari koji će ti pomoći da se bolje pripremiš za komunikaciju s potencijalnim poslodavcima.
 
Naravno, nadolazeći sajam trebaš dočekati spreman/na, a najbolji način za to jest da već danas ažuriraš svoj životopis i motivacijsko pismo. Savjete kako to učiniti možeš pronaći OVDJE.
 

Ne dopusti da te jesen uspava, od 24. do 31. listopada posjeti Regionalni sajam poslova i kreni prema svijetloj budućnosti!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.