Share
Tweet
Share
Send to friend

Philip Morris Zagreb još jednim Poslodavac Partner certifikatom potvrdio HR izvrsnost

U protekloj godini, Philip Morris Zagreb je omogućio impresivne količine edukacija po zaposleniku, a time i značajno investirao u razvoj zaposlenika.

Philip Morris Zagreb još jednim Poslodavac Partner certifikatom potvrdio HR izvrsnost

Philip Morris Zagreb devetu je godinu zaredom potvrdio izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima. Prestižni Poslodavac Partner certifikat potvrda je posvećenosti kompanije stvaranju inspirativnog radnog okruženja te osiguravanju prilika za kontinuirano učenje, rast i razvoj zaposlenika.

„Velika je čast devet godina zaredom biti dobitnik certifikata Poslodavac Partner, što pokazuje našu kontinuiranu predanost stvaranju poticajnog radnog okruženja. Kompanija smo koja se u potpunosti transformira, kako bismo ostvarili smjelu viziju stvaranja svijeta bez dima cigareta i u tome svi zaposlenici igraju ključnu ulogu. Ponosna sam na svoj tim iznimnih ljudi koji upravo svojom predanošću, profesionalnošću i stalnim učenjem čini Philip Morris Zagreb jednom od najboljih kompanija u Hrvatskoj“, istaknula je Anita Letica, predsjednica Uprave, prilikom uručenja Certifikata.

Edukacijama do održivog poslovanja

Jačanje kompetencija svih zaposlenika donosi brojne koristi i za zaposlenike i organizaciju. Od većeg zadovoljstva poslom, učinkovitije suradnje, kohezije i zaposlenika spremnijih na tehnološke promjene, do generiranja inovativnih rješenja i agilnosti organizacije. U protekloj godini, Philip Morris Zagreb je omogućio impresivne količine edukacija po zaposleniku, a time i značajno investirao u razvoj zaposlenika. Postoje definirane godišnje i dugoročne strategije razvoja te svi zaposlenici imaju detaljan individualan plan razvoja koji prati razvojne smjernice. Uz to, svi mogu sudjelovati u mentorskom programu (iMentor) i svi mogu postati interni treneri (Global Intranet Trainer Network), što stvara pozitivno, podržavajuće i osnažujuće radno okruženje.

„Važno nam je da nas se percipira kao poželjnog poslodavca i da naši zaposlenici osjećaju da su jednako vrijedni, da ih se jednako podržava te da svi imaju jednaku priliku za učenje, rast i razvoj. Činjenica da smo unazad devet godina kontinuirano dobitnici certifikata Poslodavac Partner potvrđuje našu predanost kvalitetnom upravljanju ljudskim potencijalima. Uz to, i ove smo godine dobitnici certifikata jednakosti plaća, koji potvrđuje da su muškarci i žene plaćeni jednako za iste poslove, što nam sve zajedno pokazuje da smo na pravom putu“, izjavio je Marin Mlinarić, direktor odjela ljudskih potencijala i organizacijske kulture za Hrvatsku i Sloveniju.

Svatko raspolaže vrijednim znanjem

U Philip Morris Zagrebu ohrabruju razmjenu znanja i razvoj na svim razinama, a značajnu važnost predaju i dvosmjernoj komunikaciji kroz koju svi imaju priliku učiti jedni od drugih.

Svi menadžeri imaju individualne ciljeve vezane za upravljanje timovima i obučeni su o vještinama upravljanja ljudskim potencijalima, a spomenute leadership kompetencije se i procjenjuju na godišnjoj razini. Na taj način menadžment pruža bitnu podršku u izgradnji kvalitetne organizacijske kulture i sigurnog radnog okruženja. Postoji detaljna dugoročna strategija ljudskih potencijala čije se ostvarenje prati na godišnjoj razini i definira kroz ciljeve i inicijative u skladu s najboljim praksama. Vrijedi stoga istaknuti da indeks zadovoljstva internih korisnika HR-om kontinuirano raste.

Nositelji Poslodavca Partner certifikata zbog svoje predanosti boljitku radnih mjesta i unapređenja HR praksi, pariraju organizacijama s najboljim HR sustavima u svijetu. Certifikacijski tim nezavisnih HR stručnjaka SELECTIO Grupe u suradnji s preko 50 vanjskih HR stručnjaka podiže HR standarde i evaluira upravljanje u ljudskim potencijalima u preko 100 organizacija svake godine. Danas je Poslodavac Partner proveden u više od 200 organizacija iz preko 50 zemalja, a zanimljivo je da su neke organizacije uvrstile certifikat kao ključni pokazatelj uspješnosti HR praksi čime je on postao puno više od priznanja.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.