Share
Tweet
Share
Send to friend

Kako probuditi underachievere, ali i otkriti stvarne probleme?

Kako biste 'zagrebali' ispod površine i dobili pravovremene i kvalitetne povratne informacije od svojih zaposlenika, razmislite o korištenju dodatnih alata kao što je Pulser

Kako probuditi underachievere, ali i otkriti stvarne probleme?

Prema podacima Svjetskog ekonomskog foruma u poslovnom svijetu postoji, u prosjeku, 8 posto zaposlenika koji spadaju u kategoriju visoko motiviranih i visoko produktivnih ljudi. Otprilike 34 posto njih pripada kategoriji dobrih, 44% solidnih djelatnika, a svega 4 posto je onih koji su ispod svih prosjeka i odrađuju sami minimum. 

Ako se o ovim podacima pita dr. Maggi Evans, reći će vam kako u praksi te brojke izgledaju nešto drugačije, točnije da u stvarnosti ipak postoji više onih koji su 'underachieversi' tj. oni koji su ispod prosjeka i ne daju sve od sebe.

Upravo je ovoj tematici, Evans posvetila vrijeme na 12. HR Days konferenciji u sklopu svog predavanja „Transforming Underachievers & Getting Everyone on the Pitch“.

Cijeli članak pročitajte na Alma Career Croatia Blogu!

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.